![]() |
5 Eklenti(ler)
iyi akşamlar terasından.. Artık bahar geldi....
|
4 Eklenti(ler)
devam ediyorum. çakma göletimde var. nilüferlerimi düzenledim bu yıl yer değiştirdim. kuş kafesine sukulentler ekildi.
|
5 Eklenti(ler)
Devam baya ara vermişim.
|
5 Eklenti(ler)
...............
|
Terasımda bakım işlemleri bitti. sadece duvarlarına boya yapılacak.....
|
Maşallah çiçekleriniz ne kadar güzel. Hayırlısı olsun.
|
1 Eklenti(ler)
iyi pazarlar...
|
1 Eklenti(ler)
selamlar biraz resimde ben ekleyeyim terasımdan...
|
1 Eklenti(ler)
.....
|
1 Eklenti(ler)
......
|
1 Eklenti(ler)
......
|
2 Eklenti(ler)
iyi günler...
|
3 Eklenti(ler)
....
|
3 Eklenti(ler)
:p:cool::D...
|
3 Eklenti(ler)
:p:p:p
|
1 Eklenti(ler)
:p:p:p
|
Ben begonvile selam dururum Tebrikler
|
çok teşekkür ederim. 3 adet begonvilim var. kışın korumaya alıyorum eve.
|
1 Eklenti(ler)
İYİ BAYRAMLAR:p
|
3 Eklenti(ler)
:p:cool:;):eek::rolleyes::D:o
|
1 Eklenti(ler)
iyi günler
balon çiçeğim...çok çiçeklendi geçen çiçeklerini koparttım tekrar açtı... |
2 Eklenti(ler)
...terastan... ;)
|
1 Eklenti(ler)
....
|
3 Eklenti(ler)
;)..
|
3 Eklenti(ler)
iyi günler inşallah 2018 çok güzel olsun....terasımdan
|
1 Eklenti(ler)
:p devam edeyim...
|
Hepsi birbirinden güzel Serkan bey, sardunyaların renk cümbüşüne ayrıca hayran kaldım.
|
ben de şunu merak ediyorum... bu kadar çok bitki ve güzellikler yanyanayken hiç böceklenme sorunu yaşanmıyor mu yoksa bu işlerin bir sırrı mı var :)
|
1 Eklenti(ler)
Ben demedim mi meraklı Doğa aşığı
|
Maşallah diyorum hepsi birbirinden güzel. Bende merak ettim böceklenme olmuyor mu
|
Sn Serkan_istanbul.İşte doğa aşığı bir insan daha.Okadarki duvarlarda bile çiçek resimleriniz var.
Daha 9 sayfa var bitirmek için ama ben bekleyemeyip şimdi yazmak istedim.Çok büyük emek gerçekten.Emeginize ellerinize ve doğa aşkınıza sağlık.;) En başta orkide ve gülleriniz olmak üzere hepsine tek tek maşallah diyorum çiçeklerinize (pardon bitkilerinizin demeliydim sanırım alışkanlıklar çabuk bırakılmıyor) ve meyve ağaçlarınıza. Komşularınız ne yapıyor çok merak ediyorum.Benim sizin terasınıza benzer bir terasa sahip olan komşum olsa kendimi sürekli davet ettirmek için türlü şebekliklere başvururdum mutlaka.:D onu kek pastalara bogardım herhalde kapısını çalma bahanesi için.Sonrada kendimi kovdururdum sanırım deli bu diye:D Takip edeceğim bir teras daha çok güzel.:cool: |
çok teşekkür ederim saim bey. sayfama hoşgelmişsiniz. catlea harika bu arada
|
Nanemolla Çok teşekkür ederim. sayfama hoş gelmişsiniz. Komsularım sadece seyredıyolar....
|
Selma-321 Sayfama hoş gelmişsiniz böcek derken bitkilerde pek olmuyor olursada önlem alıyorum kendimce. ilaçlama yapıyorum. terası çamasır suyuyla yıkıyorum sorun yok maşallah...
|
sayfama hoş gelmişsiniz Elifaydın, Batı rüzgarı ... böceklenme olduğunda müdehale ediyorum gerçi fazlada olmuyor. teras yazın çamasırsuyu ile yıkanıyor..
|
1 Eklenti(ler)
İyi akşamlar...
|
2 Eklenti(ler)
terasımdan
|
1 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
Muhteşem renk cümbüş ya maşallah .
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025