![]() |
bakalım ben daha yeni aldım tohumunu dün geldi ekince görücez hep birlikte inşallah arkadaşlar
|
Bence tohum ekmek için geç oldu diye düşüyorum Ben çiçek tohumlarını Nisan veya Mayıs gibi ekerim ama bu benim yaptığım birşey. İnşallah çabucak çimlenir Gülsen hanım:) sevgili Nilgün doğan fotoğrafını görebilseydik çok güzel olurdu hiç fotoğrafı yokmu?
|
evet arkadaşım doğru söylediğin.Tohum geldi ama bahara ekicem inşallah ALLAH ömür verirse:)))
|
Resimlerini çektim diye hatırlıyorum bulunca yüklerim.
|
Sayın Günebakan kelebek orkidesini sayfamda paylaştım arkadaşlarada yardımcı olmak adına sayfamda bilgilendirdim buyrun efendim.
|
Gördüm benimkide aynı renkti tohum toplamıştım ben ama çimlendiremedim nedense ama zengardenden alabilirim bende çok güzel sizinkide:)
|
5 Eklenti(ler)
Galiba bahar gelmeye başladı:)
Clematis ve ortancalar yapraklanmaya başladı begonvilimde yeni yapraklar çıkarıyor Eklenti 375730 Eklenti 375731 Eklenti 375732 Eklenti 375733 Sedum palmeri tüm güzelliğini sergiliyor:) Eklenti 375734 |
5 Eklenti(ler)
Laleler yakında çiçeklerini göstermeye başlarlar
Eklenti 375735 Orkideler tüm güzellikleri ile baharı karşılıyorlar Eklenti 375736 Eklenti 375737 Eklenti 375738 Eklenti 375739 |
Orkidelerin arkasında, camdan görünen toprakta gözüm kaldı. Ben olsam coktan oraları ekmiştim:)) Orkideden önce toprak ilişti gözüme.
Gözümü toprak doyuracak benim:))) |
Yaa o sitenin bahçesi düzenleme yapacaklarda o yüzden öyle duruyor:)
|
kolay gelsin
|
Sevgili günebakan maşallah; balkon bahçeyi, benim tarlaları geçmiş... Harikalar yaratmışsın o balkonda... Tebrikler. :D Eşin diyordu zaten 'Balkonda adım atacak yer kalmadı' doğru valla, evden dümdüz balkona çık ve dümdüz geri adım içeri giriniz...
Canım arkadaşım ne diyeyim; Allah'ım gönlüne göre versin inşallah... |
Teşekkür ederim Yenigine aslında eşim haklı ama görünce dayanamıyorum beni en iyi siz anlarsınız. Neyse ki eşim şikayet etsede yinede bana kıyamıyor çiçek almama çok karşıçıkmıyor:) amin allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşım
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Çok güzeller Maşallah..
|
5 Eklenti(ler)
Baharın gelişi bitkile yaradı
Efe püskülünün çiçeğini uzun zamandır bekliyordum sonunda açtı teşekkürler Zafer abi:) Eklenti 389262 Eklenti 389263 Eklenti 389264 Eklenti 389265 Eklenti 389266 |
Sevgili günebakan; sardunyalar benim sardunyalarım mı? :D
|
Yok benim sardunyalarım:)))
|
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Valla seni kutlamak lâzım sevgili günebakan; bunca çiçeği bu kadar güzel, bu kadar dar alanda nasıl yetiştirebiliyorsun? Balkon ve pencere önleri nasıl yetiyor ben anlayamıyorum.
Peki balkonunuzda size oturacak, dolanacak yer kalıyor mu? Bu başarından dolayı seni ödüllendirmek isterim, atlasın var mı veya benden istediğin başka bir şey? ;) |
Sevgili günebakan, maşallah sardunyaların çok güzel açmışlar, ellerine sağlık. Çok hoşuma gittiler...
|
Sayın Günebakan maşallah çiçekleriniz hepsi birbirinden güzel.Emeklerinize sağlık.
|
4 Eklenti(ler)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize sevindim:)
Güler ablacığım burası balkonun onlara ait kısmı Eklenti 406425 Eklenti 406426 Burasıda bize ait kısmı onlar biraz bizim tarafa doğru yol almışlar ama şikayetimiz yok:) Eklenti 406427 Ablacığım senin o güzeller güzeli atlasından bana zaten göndermiştin oda hızla büyümeye devam ediyor tekrar teşekkürler:) Eklenti 406428 |
Sevgili günebakan, maşallah çok güzel bir balkon olmuş, ellerine sağlık... İki balkonun mu var?
|
Hayır bir tane balkonum var 5 tanede pencere önüm var:)
|
5 Eklenti(ler)
Bu sene balkonum çoşuyor:)
Eklenti 407370 Eklenti 407371 Eklenti 407372 Eklenti 407373 Eklenti 407374 |
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili Günebakan , balkonunuz da bitkileriniz de muhteşem. Maşallah hepsine.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Sn. Sudem:)
|
5 Eklenti(ler)
Günümüzü şenlendirenler:)
Eklenti 419642 Kağıt çiçeği ormanındaki ilk çiçek:) Eklenti 419643 Eklenti 419644 Eklenti 419645 Annemin bahçesindeki muhteşem zıpçıktı Eklenti 419646 |
Sevgili günebakan balkon coşuyor maşallah!.. Bende de bir saksıda kohleria ve 2 saksıda maviş hâlâ fide diyorum çünkü fide durumundalar. Ne hikmetse büyümüyorlar. Ne yapmalı, ne isterler. Gayet güzel gübreli toprakla saksılarındalar.
|
Sevgili Yenigine ben mavişlerin susuz kalmasına musade etmiyorum çünkü suyu seviyorlar ama kohlera ile daha yeni tanışıyoruz onu ve saksıyı birlikte paylaşan kağıt çiçeğini de susuz bırakmıyorum gübreli toprak bulduğum zaman bende kullanıyorum ama sanırım benim balkonum çok güneş almıyor ama aydınlık onu çok seviyorlar sanırım:)
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Melissa saksıda sanırım nasıl saksıda kapalı balkonda mı tutuyorsunuz ?Fulden benimde var bahçede küçük fidan olarak dikmiştim ama bu yaz hiç çiçek vermedi? Oysaki toprağı çok iyi ve yarı güneşte. Akçay havası da uygun ama yanlışı nerde yapıyorum. Ne dersiniz?
|
Balkonunuz çoşmuş maşallah....Ellerinize sağlık...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025