![]() |
Alıntı:
|
Bu çiçekle birlikte bir kış ve bir yaz geçirdik, şu ana kadar görmedim. Formu yeter be hocam;)
|
Alıntı:
|
Bence de. Görüntüsü böyle de çok hoş.. Bıcır bıcır..
|
gerçekten güzel.bundanda almak lazım.
|
Sn Cenan, kaç gündür yeni güzellikler sunmuyorsunuz. Lütfen bitti, bu kadardı demeyin. Son resmini koyduğunuz (mesaj 160) sukulentin adı nedir acaba çok güzel yayılmış. Bu arada ben de ilk kaktüsümü aldım. Şimdi de gözümü sukulentlere çevirdim. Ofisimin penceresi çiçek dolacak yakında. :)
|
Sevgili yusufcuk yok daha bitmedi. Zaten bitemez de:p. Bu arada balkonuma raf taktırdım, yerleştim. Ben çiçeklerim yerden kalksın, balkon rahat temizlensin derken, şimdide bir sürü yer açıldı:p Nasıl doldurcam boşlukları diye dert ettim şimdi kendime:D En yakın zamanda paylaşırım. Sevgiler...
|
Cenan 'cığım balkonda yer açıldığı iyi olmuş bir süre sonra o balkon nasıl dolar sen bile şaşarsın:)
|
Çiçek açan çiçeklerim olsun istiyorum... Kaktüslerim olsun istiyorum... Hele sukulentler öldürüyor beni... Yahu rafları taktım, seyri güzel oldu diye çamaşır asasım bile gelmiyor balkona:p
|
:p:p:p Ben balkonda çamaşır asmıyorum. Balkon çiçeklere ait.;)
|
Cenan hanım taşlar harika olmuş elerinize saglık.
Taner angayın sitesini arada geziyorum cok güzel kaktüsler var begendiklerim oldu bitti yazıyor . |
Alıntı:
Rafları da görmek isteriz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Taner Angay' da bende aynı sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum. Takip etmek lazım herhalde:cool: |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Çok güzel, sade ve düzenli ellerinize sağlık.
|
Teşekkür ederim sevgili Ayşe. Bu gece çok rüzgar vardı. Gece huzursuzlandım, saksılarım uçarmı diye:(
|
Alıntı:
|
Çok çok çok güzel olmuş. Ben biraz simetri hastasıyım sizde de var mı birazcık çok düzenli, maaşallah. Gerçekten de bu balkona çamaşır asılmaz şimdi. Oraya bir küçük masa birkaç sandalye. Orası terapi köşesi olur artık :)
|
Alıntı:
|
Sevgili cenan raflar çok iyi olmuş. Bir öneri de benden: Rüzgarlı havalarda huzurun kaçmasın diye önlerine kalınca bir ip ya da benzeri bir malzemeden taksan diyorum.
Bir de gözüm takıldı; en üst rafta ortaya doğru bir esneme mi var, bana mı öyle geldi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
harika olmuş.güle güle kullanın.
|
Cyklamen
2 Eklenti(ler)
Geçen sene beyaz Cyklamen' im vardı. Onun asillği vardı, bununda şirinliği... Velhasıl güzel çiçek bunlar;)
|
Sedum Palmeri
1 Eklenti(ler)
Havaların soğumasıyla alakalı olarak, dip yapraklarımız kızarmaya başladı. Bayılıyorum yeşil yapraktaki kırmızımsı uçlara;)
|
Hawortia
1 Eklenti(ler)
Hawortia' m bir senedir benimle. İki kere kurumaktan döndü. Hiç yavru vermedi. Ama benim gözüm yollarda kaldı:p.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Vay vay vay vaaaayyy. Çok güzel ayrıcana çok ta şıkk:D Kıskandım... |
Balkonumda resim çekilmek isteyenler var nabeer:D
|
Kahve içmeye gelenler bile var:D
|
Alıntı:
|
Sıklaman kadar soğuğu ve suyu bu kadar seven bir de mavişi biliyorum.
Sevgili cenan çok iyi bakmışsın, göz alıyorlar.;) |
Sevgili Aygün hocam, geçen sene de eşim büyük yapraklı ve çiçekli olandan almıştı, tecrübesizliğime kurban gitmişti. Bu sene az buçuk tecrübelendim. Bunuda soldurursam bana bir daha Cyklamen getirmeyecek:o. Hee bu arada bu bana evlilik yıldönümü için aldığı çiçeklerden sadece biri:rolleyes:. Diğerlerininde resimlerini çekince eklerim.
|
5 Eklenti(ler)
Miniklerim...
|
1 Eklenti(ler)
Minikleri bir saksıya topladım.
|
2 Eklenti(ler)
Sümbüller açılmaya başladı. Bir tane çiçeği bile kokusunu almaya yetiyor.
|
Çiçekleriniz çok güzeller. Ne güzel bakmışsınız, tebrikler. Ayrıca sedum palmerinin bu kadar güzel göründüğünü bilmiyordum. Benimkilerde büyüyünce inşallah böyle güzel görünecekler. İnşallah netin başından kalkabilirsem yolda bir bahçenin kenarından söktüğüm aleo vera yavrularımı dikeceğim..
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025