![]() |
Çok değerli bir bilgi Asya Ceylan .Sayfamı ziyaret edip birde bilgini paylaşman çok hoş teşekkür ederim sevgiler .
|
Serpil hanımcım, nerelerdesiniz??? Balkonunuz çiçekleriniz ne durumda? Yok mu yeni resim?
|
Serpil Hanım siz uzun zamandır yazmamışsınız ama ben sayfanızı henüz gezdim. Gördüklerime de hayran kaldım. Ferforje masa ve çiçekliğiniz harika olmuş. Hele minyatür eviniz ve bahçesi yaratıcılık harikası. Bitkileriniz de zaten çok güzel. En kısa zamanda yeni paylaşımlarınızda buluşmak dileğiyle. Sevgiyle kalın.
|
Merhaba Serpil hanım.Balkon ve bitkileriniz süper.Maşallah.248 nolu mesajınızdaki ikinci pembe çiçekli sedum türünün adını yazarmısınız.Teşekkürler.
|
Merhaba Serpil hanım.Sayfanız hayırlı olsun yeni farkedebildim ancak.Öncelikle şunu söylemek istiyorum inşallah hayalinizdeki eve birgün kavuşursunuz.Çiçeklere gelince hepsi birbirinden güzel,hepsine ayrı bir emek verilmiş.Emeklerinize sağlık.Ferforce tasarımlar çok güzel hoşuma gitti ayrıca minyatür ev tasarımınıza diyecek yok,her ince detayına kadar düşünülmüş süper.
Küçük heykel kız çok tatlı :p çiçek dikmeniz dahada bir ayrı hava vermiş ama umarım bir isim koymuşsunuzdur :D Eğer farklı tasarımlar yapıyorsanız hobi olarak 10marifet diye bir site var orada paylaşımlarda da bulunabilirsiniz ve ayrıca ilginizde var ise ziyaret edip görmek açısından sizi hobi bloğuma beklerim hobi__sokağı Emeklerinize sağlık tekrar sayfanız hayırlı olsun... |
Çiceklerinizin hepsi ayrı bir güzellikte ..Seyret,seyret doyum olmuyor..Emeklerinize sağlık..Devamını dilerim....
|
Serpil hanım umarım balkondaki çiçekleriniz hala aynı güzelliktedirler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025