agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   nisan07/Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/21634.htm)

umutyolcusu 22-07-2010 12:15

Son eklediğiniz resimlerdeki gelişmeyi görünce inanın ben de sizin adınıza sevindim.Dağıtmak zorunda kaldığınız çiçeklere nasıl karar verebildiniz.Ben olsam herhalde çok zorlanırım.
Menekşelerden hiç mi bırakmadınız kendinize.Bence az olunca bakımı zor bir çiçek değil.Tabi kendiniz bilirsiniz.
Yeni resimleinizi bekleriz.Kolay gelsin.

nisan07 22-07-2010 16:54

Teşekkür ederim sevgili umutyolcusu
Taşınma sırasında öyle karar alıverdim. Yoksa gene kıyamazdım. Karar vermişken de fikrimi değiştirmeden dağıtayım dedim. Beni çok uğraştırdılar. Kışın soğuktan yaprak kalmaz , yazın sıcaktan bayılırlar. Sıcak soğuk diye yer değiştirsen küserler.Unlu bit ve beyaz sineklerle ne kadar uğraştığımdan hiç bahsetmeyeyim zaten. Aldıklarımı çiçekli almıştım, bir daha da çiçeklerini göremedim.En azı bir yıl oldu. Çoğalttıklarım zaten yeni büyüyorlardı . Küçüktüler daha.
Elimde sadece başkasına vermek için ayırdığım 5 saksı kalmıştı. Kurumazlarsa veririm diyordum. Yeni yerlerini o kadar sevdiler ki, yapraklar birbiriyle yarışıyor resmen.Önceki evi sevmemiş herhalde hatunlar.Daha 1 ay bile olmadan büyük değişiklikler oluştu. İş yerine götürdüğüm saksılar da çok güzel oldu.Gerçekten menekşe yetiştirmenin aslında zor olmadığına inandım artık , ama hatunlara evi beğendirmek gerekiyor işte.Yine de elimde tutmamakta kararlıyım.
Yeni uğraşım güller olacak...

nisan07 26-07-2010 12:02

Biberlerim de nerdeyse bir kavanoz oldu. Tam turşuluk..:) Onların resimlerini de bir vakit bulduğumda ekleyeceğim.

nisan07 26-07-2010 17:57

5 Eklenti(ler)
Cömert güllerim benim. Her geçen gün çiçeleri daha da çoğalıyor.

nisan07 26-07-2010 17:59

2 Eklenti(ler)
Turşu kurulmayı bekleyen biberlerim.

serpil özdemir 26-07-2010 18:19

Yeni eviniz hayırlı olsun nisan07 bitkileriniz bayağı toparlanmış .Hepside çok güzeller emeğinize ellerinize sağlık.Bol çiçekli sağlıklı balkon sefalarınız olsun inşaallah

nisan07 30-07-2010 15:48

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Sizin de balkonunuzun takipçisiyim. :)

zymaduo 24-12-2010 22:48

Hepsi gerçekten çok güzeller,ellerinize sağlık..Yeni eviniz hayırlı olsun..Menekşeler konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum denebilir..Sık şehir ve ev değiştiren biri olarak onlara ev beğendirmekte çok zorlanıyorum..

laf kalabalığı 09-01-2011 21:54

Keşke sardunyaların solmadan çiçeklerini kesip de fotoğraflarını kesseydiniz.

ciceksever70 10-01-2011 08:49

Balkon cok hos. Tabii Antalya iklimi olunca cicekler her dem canli kaliyor. Merak ettigim size oturacak yer kaliyor mu balkonda? :p Adini bilmediginiz orman bitkisi sanirim Ilex. Henüz kücük oldugundan tam emin olamadim.

yusufyusuf85 09-01-2013 21:20

Oldukça renkli ve güzel bir balkon. :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025