![]() |
Abelia Edward Goucher
1 Eklenti(ler)
Pembe çiçekli abelia. Nefis kokuyor.
|
Passiflora alata
1 Eklenti(ler)
Çiçeğini henüz görmedim. Çok küçük kızım. Belki de bu sene açmaz.
|
1 Eklenti(ler)
Euphorbia Hermentiana
|
Çınar Begonya
1 Eklenti(ler)
Fotoğrafını çekmek için yükselteyim dedim. Sadece yoğurt kovası ile muktedir olabildim. Bizim ev alıştı artık zaten. Saksılara, kovalara..
Yapraklarından dolayı bu ismi alıyormuş. |
1 Eklenti(ler)
Kokulu zıpçıktı. Hindistan cevizine benzer bir kokusu var.
|
1 Eklenti(ler)
Senelerce arandım durdum mor oxalisi. Sonra serada gezerken buz çiçeği fidesinin içinde bir tane yaprağını gördüm. Gözlerime inanamadım. Hemen aldım ve ayrı diktim. Şimdi böyle olduk.:D
|
1 Eklenti(ler)
Begonya türü. Tam ismini hatırlayamadım. Gelin teli olarak da biliniyor.
|
1 Eklenti(ler)
Olmazsa olmaz. Melisa.. Benim en sevdiğim diğer isimleri ile; gece tüten, gece yasemini. Şimdi kokuyor arkadan inadına sanki yazıldığını bilir gibi.
|
Alıntı:
|
Günüm'cüğüm bunlar harika gerçekten. Bu güzelliklerin açık adresini almak gerek:)
|
Alıntı:
Bu başlığın bana çok faydası oldu. İsimlerini bilmediğim çiçeklerimi öğrenmek çok önemli benim için. |
Alıntı:
|
Hoya Vietnam
1 Eklenti(ler)
Bugün geldi. Cinsi bilinmiyor. Kök kısmındaki gözü de toprağa diktim. Doğru mu yaptım acaba? Uzman arkadaşlarım el uzatırlarsa sevinirim.
Vietnam ismini veren satıcı. Nedenini bilmiyorum. |
1 Eklenti(ler)
Cinsi konusunda da yardımlarınıza ihtiyacım var. Ayırt edebilen olursa çok makbule geçer.
|
Sevgili günüm, karidesmi gördüm bir köşede yoksa hayalmi.
|
Alıntı:
|
Okulun mutemedi hesap yaptı, 9 yıl kalmış diyor. SSK ile Emekli Sandığı arasında bölünmüş olduğu için kıdemim birleştirmek için verdiğim dilekşçenin sonucunu bekliyorum.
|
Alıntı:
Önceki sayfalarda kızımın tam boy resmi de var. |
Alıntı:
|
çiçekleriniz harika,hepsi birbirinden güzeller özellikle yılbaşınız çok hoş
|
Hepsi çok ama çok güzeller. hiç solmasınlar
|
Alıntı:
|
Bitkiler güzel de, ben hala kediciklerin resimlerini bekliyorum:))
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Oğlum Tarçın, kızım Gölge. :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Canlarım benim. Ne kadar güzel kıvrılmış uyuyorlar. Ne kadar güzeller:) Bizim binanın da yavru kedileri oldu yine:p
|
Bizim binada yavru kedi olsa nereye atacaklarını şaşırırlar.
Birkaç yıl önce bodruma yavrulayan bir kedi diğer yavruları apartman sakinleri (nereleri sakinse artık) tarafından atılınca her nasılsa sakladığı son yavrusu getirip benim paspasın üzerine bırakmıştı. Benim kapıyı açmamı beklemiş, yavrusunu bıraktı ve gitti. Gözü açılmamıştı daha. Biberonla büyüttüm. Sonra ev sahibi oldu kızım. Maalesef vicdan artık kolay kolay bulunmuyor. |
Gölge ye adı yakışmış. Tarçın ın gölgesine kıvrılıvermiş, şekerçik
Bitkilerin, verdiğin emeğin karşılığını göstermiş, ne güzel... Eee .. az dökülmedin bu güzellerin yolunda. Tohumuydu ,çeliğiydi ,köklüsüydü. Bak serpilmişler şimdi. Değmiş emeklere, harika hepsi. Öpüyorum canım. |
İnanmıyorum gölge o mu yoksa:eek:. Apartmanın kedisi dediğimiz bir kedimiz var bizim herkes ortaklaşa bakıyor. Aslında uzun zaman oluyor annemin sağlığında bizi ziyarete geldiği nde bahçeye gelen bir yavru kediyi beslerdi. Sonra o kediyi kaybettik, annemi de. Seneler oldu. Bir gün üst kat komşum kedi besliyordu. Hep teyzeyi hatırlıyorum kedi beslerken dedi. Teyzenin beslediği kedinin torunu olmalı aynı ona benziyor.
Şimdi yine yavrumuz var:) |
Alıntı:
Beni nerelere kadar şikayet etmişler. Evinde 10 kedi besliyor mu dememişler, çöplerini balkondan torbayla bahçeye mi atmıyor dememişler. Yaşadığım apartmandaki insanların iyilik çipi yok maalesef. |
Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle kucaklıyorum seni. |
Alıntı:
|
Hibrit olanlarını bulmanız zor. Yıllardır arıyorum ben. Sonunda Taiwan'dan getirtmeye karar verdim. Çok güzel bir çiçek. Dertsiz üstelik. Neden ilgi göstermez ithalatçılar bilmiyorum.
|
Klasik Euphorbia milii'leri sanırım Eminönünde bulabilirsiniz öyle değilmi Günüm'cüğüm:)
|
inşallah gidebilirsem bakacağım Eminönüne Adanada çok var dı eskiden şimdi pek ilgilenen yok,dediğiniz gibi ithalatçılarında ilgisi yok
|
Alıntı:
|
Yani şimdi, benim Eminönün den aldığım iyi değil mi dediniz siz:eek::eek:
|
Yaldır yaldır açmayacak cemom.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025