![]() |
Sardunyalarım.
5 Eklenti(ler)
Kışı balkonuma yaptığım mini serada geçiren sardunyalarım.
|
Devamı
3 Eklenti(ler)
Birkaç tane daha.
|
Devamı.
2 Eklenti(ler)
Şubat ayında üzeri tomurcuk dolu ceylanım.
Ve bir kaç yavru. |
Yürekten kutluyorum seni, sevgili arkadaşım. Sultana yaraşır bir balkon ve sardunyalarla buluşuyoruz yine...
|
Sevgili türkansultan;
Sizin sardunyalara baktıkça içim açılıyor. O saksıların birine gelip oturasım var çok canlılar. Elleriniz dert görmesin çiçekleriniz hiç solmasın. |
Sevgili Türkansultan,
Sardunya cenneti yaratmışsınız maşallah. Kış günlerindeki görüntü böyle ise, baharda siizn balkon nasıl olacak tahmin bile edemiyorum. Muhteşem ve çok sağlıklı ellerinize saglık Selam ve sevgilerimle Asu |
Alıntı:
Evet canım çok çabaladım inşallah bahara daha güzel olurlar sevgiler. |
Alıntı:
Sevgili fatma sunay. Buyur gel başımın üzerinde yeriniz var sevgiler. |
Alıntı:
Sevgili manolya. Bahara dahada güzel olacaklar inşallah buyurun çayımızı sardunyalar arasında yudumlamaya sevgiler. |
Alıntı:
Çok teşekkürler sevgili sakagun. |
maaşallah maaşallah bu kış mevsiminde mis gibi açmışlar ne güzel, yeni resimlerini bekliyorum.
|
Alıntı:
|
Sayın Türkansultan; 13.sayfadaki sardunyalarla dolu dolu balkonu görünce "Aman Allahım..!" dedim inanın... Maaşallah, çok imrendim çok. Sağlıcakla keyfini sürmenizi dilerim.
Sanırım sardunyalarınızın sırrını çözmek için sık sık uğrayacağım.;) |
Şubatta ceylana tomurcuk açtırdınız ya diyecek lafım yok.Var var sardunya aşkı.
|
Alıntı:
Evet ya bende inanamadım serada ılık ortamda bahar geldi sannettiler herhalde sevgiler. |
Maşaallah diyorum başka birşey demiyorum.
|
Alıntı:
Çok teşekkkür ederim. |
Merhaba arkadaşar.
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar benim ceylanlar ve sardunyalar baharı erken getirdiler.Ceylanlarım ilk çiçeklerini göstermişken sizlerle paylaşmak istedim
|
Sardunyalarım.
5 Eklenti(ler)
Bugün resimlerini çektiğim bir kaç sardunyam.
|
Bende bir sardunya sever olarak sizi gerçekten tebrik ediyorum.Hepsi harika. Sizinkileri gördükten sonra sanırım yarın gidip sardunyalarıma biraz daha ekeleme yapıcam:)
|
Sardunyalarım.
5 Eklenti(ler)
Bir kaç tane daha.
|
Muhteşem sardunyalarınız baharı getirmişler harika görünüyorlar Türkan hanım:)
|
Alıntı:
Syg.lar... |
Alıntı:
Henüz balkonumu düzenleyemedim sardunyalarımın hepsi geçen yaz kaybettikten sonra ektiğim sardunyalar.Balkouma yaptığım mini sera sayesinde kayıpsız olarak baharı karşıladık inşallah bir kaç aya kadar iyice serpilmiş olurlar. Ayrıca fotoğraflar net değil çünkü yiyenim tekirdağda okuyor fotoğraf makinamı götürdüğü için cep telefonundan çektim. Sevgiler. |
Alıntı:
Sevgili beka. Özel bir bakım yapmıyorum ayrıca geçen yaz sardunyalarımla birlikte beyaz gülümüde kaybettim. Sevgiler. |
Sevgili türkansultan,sardunyalar harika bayıldım ellerine sağlık.
|
Türkan Hanım size daha önce de sardunyaların sultanı demiştim değil mi ?
Hepsi de ne kadar keyifli maşallah... |
Alıntı:
Sevgili vildan hanım. Onca kayıptan sonra yeni yeni toparlamaya çalışıyorum.İnşallah eski haline getirebilirim sevgiler. |
Alıntı:
|
Maşallah ne kadar keyifli sardunyalar. Bu gün kendime bir kaç tane daha sardunya alacağım. Vallahi kıskandım maşallah allah nazardan korusun sardunyaların sultanı hanımefendi ellerinize sağlık. sevgiyle kalın.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sn serkan bey. Sardunyalar gerçekten çok keyifli bir o kadarda vefalı çiçeklerdir.Ayrıca kıskanmanıza gerek yok eminimki aldığınız ve yetiştirdiğiniz sardunyalar bol bol çiçeklenerek aynı keyifi size yaşatacaklardır saygılar. |
Türkan hanım tüm balkonları ve terasları gezdim ve gördüğüm kadarıyla sardunya konusunda sizin tecrübelerinize güvenebilirim. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Benim balkonum sabah 10 dan akşam 5 e kadar direk güneş alıyor sizce burada sardunya yetiştirme şansım var mı?
|
Maşallah sevgili türkansultan, yine eskisi gibi güzelliklerinizle gözlerimizi bayram ettirdiniz.
|
Alıntı:
****** var benim balkonumda aynı saatlerde güneş alıyor.Sardunya güneşi seven bir çiçek ama yazın en sıcak dönemlerinde ben bakona güneşlik geriyorum birazda olsa korumaya çalışıyorum sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sizin balkonun sardunyalarına hayranım ,ellerinize sağlık,süper görünüyorlar.
Yeni güzellikler bakliyoruz ,selamlar. |
Alıntı:
|
Sardunyalarım.
5 Eklenti(ler)
Çoğu tomurcukta olan sardunyalarım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025