![]() |
Bu başlığı yeni fark ettim,artık zaman zaman misafirliğe gelirim. :) Balkonunuz,çiçekleriniz çok güzel.Duvarda duran raflarınız da çok kullanışlı olmuş.Ben de sera mı alsam yoksa raf mı kullansam diye karar vermeye çalışıyorum.Balkonda her yeri saksılarla doldurdum.Acilen bir düzenleme gerekiyor. :)
|
Füsun hanım
Açemi kelimesini silermisiniz Tebrikler |
Alıntı:
|
Harika, iki renkli gülü ilk görüyorum, çok değişik geldi.
Bayındır festivalini kaçırdım ya aferin bana (mücbir sebeplerden dolayı). Güle güle sefasını sürün. |
Güllere söylenecek söz yok hepsi şahane ama ben o en baştaki sardunyanın rengine hayran kaldım.
|
Sardunyalar ve güller muhteşem açık pembe gül kokulumu acaba?
|
Sevgili Acemifüsun.. Balkonun ve çiçeklerin çok keyifli.. ellerine sağlık. Tek bir karede Latin Teresi çiçeğini gördüm.. Kına renginde turuncu çiçek.. Yaprağıda çiçeğide doğal antibiyotik biliyormusun :) salatalarını süslerkende çok güzel duruyor :) tavsiye ederim :)
|
Sevgili acemifüsun, güller başka sardunyalar başka güzel. :)
Daha şimdiden balkonun çiçek cennetine dönmüş. ;) Balkonda bu kadar gülle nasıl baş ediyorsun? Bitlenme falan olmuyor mu:? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Füsun ,İzninle Sayfanda paylaşacağım :):):) Mandalinci arkadaşım,siz isteyin bir gün daha ziyaret ederiz.Bayındır' da ki gül seralarını. Benim de aklımda, bir kaç gezmediğimiz sera kalmıştı da ;) Gerçi Füsun Karşıya çiçek festivalini de önermiş. Selamlar. |
Alıntı:
|
Sevgili acemifüsun , o sardunyalar ,ceylanlar ,güller nasıl muhteşem görünüyorlar.
Sardunyalara bayıldım. |
Güller ve sardunyalar çok güzel elinize emeğinize sağlık.Benim bodur güllerin tomurcuklarında beyaz köpüğe benzer birşey var acaba bir tür hastalıkmıdır.Bir bilginiz var mı?Şimdiden teşekkürler,sevgiler.
|
Sevgili nardane teşekkürler:) Sevgiler.
Sevgili berçin bodur güllerinizdeki köpüğün içinde muhtemelen bir zararlı var, adı hastalıklar bölümünde Köpük böceği olarak geçiyor. Kağıt peçete ile köpüğü ve içindeki böceği, başka kısımlara bulaştırmadan alın, imha edin. Köpüğün olduğu kısma kulak temizleme çubuğu ile güzelce mavi ispirto sürün. Diğer bitkilerinizi de kontrol ediverin:) Sevgiler |
5 Eklenti(ler)
Bu sabah balkondan kareler:) Bazıları tekrar oluyor, çok güzeller, ne yapayım:)
|
3 Eklenti(ler)
...
|
3 Eklenti(ler)
Paskalyalar.. Beyaz ve kırmızı, ikinci defa çiçeklenecek:) Pembe ile turuncu yeni.
|
1 Eklenti(ler)
Clematis W. Nike çiçeklenmeye başladı, Jackmanii devamlı sürgün veriyor:)
|
1 Eklenti(ler)
Bu saksıda da dört tür yavru Clematis dikili:) Clematis çok hızlı büyüyen bir bitki, onlardan da güzel çiçekler bekliyorum:)
|
2 Eklenti(ler)
Baharla birlikte mavişler devamlı yeni dallar ve yapraklar çıkarıyorlar. Mavi mavişin uçları çatallanmaya başladı, yakında tomurcukları görürüz:)
|
5 Eklenti(ler)
...
|
Maşallah; acemilik çoktan bitmiş. Ustalığa geçilmiş.:D Ellerine sağlık. Ceylan sardunyalara bayıldım. Hem renkler güzel hem de çok güzel gelişmişler. Clematisler harika. Mavişi hiç söylemeyeyim. :D Güle güle büyüt.
|
Ayyy, güzeller daha bitmemiş. Son iki fotoğraftakiler ne öyle.:eek:
|
Ben de ne zamandır onu söyleyecektim Sn. Almira..
Füsun Hanım kullanıcı adınızı değiştirseniz diyorum.. Harikalar yaratıyorsunuz :) |
Sevgili arkadaşlarım çok teşekkür ederim:) Beni utandırıyorsunuz:) Almiracığım son eklediğim fotoğraftakiler Kalp kalbe karşı (Ceropegia) , bir cins sukulent olarak geçiyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bu yeni çimlenenler de Clematis Tangutica tohumları:) İnşallah devamı gelir ve sağlıklı büyütebilirim:)
|
Hayranlıkla izliyorum, hepsi birbirinden muhteşem çünkü. Ellerinize sağlık :)
|
eflatun sardunyanız ve ceylanınız çok güzel.maşallah.
|
Sevgili kelebek çalısı çok teşekkür ederim:) Sevgiler.
|
Maşallah ne kadar güzeller ceylanlara bayıldım diğerlerinede.
|
Serkan bey, engin1981 teşekkür ederim:) Daha güzelleri sizlerin olsun:)
|
Maşallah ne kadar güzeller hepside ellerinize sağlık.
|
Karşıyaka'ya geldiğimde evinizi rahatlıkla bulabileceğimden eminim :)
Hepsi birden mi çoşar...rengarenk .Karşıyaka belediyesinin yarışması varmış kesinlikle katılmalısınız . Clematis ne çok büyümüş ,kıskandım vallahi :) Bu gece ,en kısa zamanda bir bahçeniz olması için dua edeceğim.Sevgiler |
Alıntı:
Hadi, kaçıp, geliver, ne kadar mutlu olurum:) Sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025