![]() |
teşekkür ederim :)
|
Ne kadar güzeller. Hepsi birbirinden bakımlı , coşmuşlar.
|
Bu kadar güzel çiçekleri nasıl bir balkona sığdırdınız?Açıkçası gözlerimiz bayram etti.Özenmedim desem yalan olur.Ama ''nazar etme ne olur çalış seninde olur ''demeyin:))Çünkü iki ev arasında gelip giderken olanları bile kaybedebiliyor insan:(
Güle güle büyütün hepsini. |
mum çiçeğim açtı :)
2 Eklenti(ler)
|
Tebrik ediyorum... Çok güzeller hepside... :)
|
Ve de mum çiçeği bende yıllardır var fakat çiçek açmıyor...
|
ne güzel çiçek açmış.Maşaallah Allah nazardan sklasın.harika görünüyor.Nefisde kokusu vardır.
|
Hepsi birbirinden güzel. Sevgili findik balkonunuz bu kadar canlı, rengarenk, cıvıl cıvıl. Doğrusu bahçenizi daha da merak ettim:)
Ellerinize, emeklerinize sağlık. |
teşekkür ederim herkese yorumları için :)
|
2 Eklenti(ler)
|
İnanılmaz renkleri var. Pozu iyi yakalamışsınız çok hızlı bir hayvandır aslında :))
|
Çiçeklerinize bayıldım. Ama en çok mum çiçeğinize hayran kaldım. Bukadar çok çeşide bakmak zahmetli olsa gerek. Kıskanmadım desem yalan olur.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
bu da bahçe çiçeğim
Eklenti 179356 bunu da bahçemde yetiştirdim Eklenti 179357 bu bahçemin yanındaki boş arazide kendiliğinden yetişen güzel bi çiçek Eklenti 179358 bu da bizim oralarda kendiliğinden yetişen tek katlı bi gül,emek versem belki de bu kadar güzel olmazdı Eklenti 179359 bu da mininacık bi çiçekçik,ayaklarımızın altında ezilen bi güzellik,o da kendiliğinden yetişiyo Eklenti 179360 |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 179361
Eklenti 179362 bu da namıdeğer kırmızı ibik :):) komşunun yaramaz horozudur kendisi,bahçede yemediği sebze kalmadı :P Eklenti 179363 |
Sevgili findik, bahçendeki tüm çiçekler çok sağlıklı ve çok güzeller eline yüreğine sağlık sevgiler.
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...9&d=1289368963
Hepsi çok güzeller, ellerinize sağlık. Eklentideki bitki kuşburnu değil mi? |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
köydeki bağ evimin arkasında kendiliğinden yetişen mis kokulu yabani çuha çiçeği ...:)
Eklenti 179552 |
Sevgili Findik bu kadarıda olmazki.Ağzımızın suyu aktı.Tebrik ederim kolay gelsin.Selam ve saygılarımla.
|
Gerçekten müthiş çiçekleriniz var. Fazla söze gerek bırakmıyorlar görünüşleriyle.
|
Sevgili Findik harika çiçekler enfes bir görüntüsüvar açelya menekşe ilk defa gördüm bu renkleri ayrıca senin çilli bi harika ellerine saglık ....
|
Alıntı:
|
Sevgili findik , balkonunuzu ,bahçenizi büyük bir keyifle gezdim.
Görsel bir şölen gibi oldu. Her biri ayrı güzel ,fotolarınıda iyi çekmişsiniz. İlk kez gördüklerimde var. Emeklerinize sağlık. |
çiçeklerinizin hepsine bayıldım. o kadar güzeller ki. hepsi birbirinden farklı ve güzel. ben aşk merdiveninizi çok beğendim. o türün aynısını nasıl bulabilirim.
|
hepsi çok güzeller maşallah...
|
sayın findik sayfanız hayırlı olsun,hoş geldiniz.Başlangıç olarak gayet hızlı başladınız.Fotoğrafınızdaki sunumunuz çok hoş.Çiçekleriniz sağlıklı ve çok güzel görünüyorlar.Daha niceGüzel kareler göreceğiz inşallah.
Saygılar selamlar. |
çok güzel,hayırlı olsun
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025