![]() |
Sağol canımcım..Aminnn...
|
sevgili katmer rafların çok güzel olmuş. bordo sakızına ve küpeline bayıldım,bana yakın oturuyorsunuz. ben 4 levent metrosunun girişi çeliktepedeyim, buyrun birgün çaya gelin ,sağlık ve mutlulukla kalın
|
Aslında o kadar da güzel olmamışlar. :D
|
Sevgili türkansultan, teşekkür ederim. Birgün gelmek isterim. Ben de Sarıyer merkezdeyim, beklerim:))
Kıskanç Orkun:)) |
Ben vallahi kıskanmadım;) Gözüm de kalmadı;)
Sevgili katmer ne zamandır bakmamıştım raflarına o dolu dolu görünümüne bayıldım. Emeklerine sağlık çok güzel:) |
Sevim hanım teşekkür ediyorum:)) Benim de çok hoşuma gidiyor:)
|
2 Eklenti(ler)
Pembe katmerli top sakızım ve uzun zamandır açmayan bebek sakızım:))
|
Ben bu balkonu nasıl gözden kaçırmışım :(
Harikalar yaratmışsınız sevgili Katmer, envai çeşit çiçeği küçük bir mekana sığdırmak ve bakmak gerçekten zor. Tüm çiçeklerinizi çok beğendim, hepsine de özenle bakılmış, açılış fotoğrafınıza da bayıldım. Her şey çok güzel, ellerinize emeğinize sağlık, keyifli bir yaz diliyorum güzel balkonunuzda. |
Çok naziksiniz Adalet hanım:) Mekan küçük olunca çeşit arttırmak zor oluyordu. Sağolsun eşim rafları yapınca çiçeklerim de ben de rahatladık... Dilerim yaz mevsimini hasarsız atlatırız hepimiz:)
|
Hepsi çok güzeller emeğine sağlık...
|
Raflar güzel olmuş ama daha orada çiçek konulacak çoookkk yer var, neresi mi? Kombi borusu. :D
Bak ben balkondaki su borularına bile saksı astım, bahçem dar ya (üçüncü fotoğraf) http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=4050 Herşey çok güzel ellerine sağlık. |
Güler hanım, süpersiniz:)) Sizden feyz alıyorum:)
Daha çok yer var bence de. Henüz tavanlar boş, sarkaçlar takılabilir. Ama kombi borusuna ilk fırsatta bir güzellik yapmalıyım:) |
1 Eklenti(ler)
Balkonumda sağlığına kavuşan bir menekşecik:)) Tamamen hastalığı atlattı:)
|
Sevgili katmer, balkonunuz ve çiçekleriniz bi harika.Menekşelerinize ise diyecek söz bulamadım muhteşem.Ellerinize sağlık, sağlıkla büyütün.
|
Sevgili ahsen 42, beğendiğiniz için çok mutlu oldum. Teşekkür ediyorum:)
|
Ablacım yeni resimler bekliyoruz;)
|
5 Eklenti(ler)
Balkonumdan yeni fotolar:))
|
;)Aaaa küpelilerin açmış ablacım çok güzel olmuş hayırlı olsun.Sondaki resim parlak mustafamı?:D:D
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlarımdan gelenler:))
|
İşte bu :)
uzun zamandır bekliyordum sonunda geldi.. Ablacım küpelilerin çok güzel maşallah :) |
5 Eklenti(ler)
Son iki:))
Mumları da mum sayfama ekleyeceğim:)) |
Yorumsuz bir balkon...
|
Balkon şenlenmiş, küpeliler çok güzelmiş gerçekten. Ellerine sağlık canım...
Abinin balkonunu da bekliyoruz... |
Galeriye resim yükleyemiyorum. Sanırım bir sorun var. Onun fotoları da hazır:)
|
Hepsi bir birinden güzeller eline gönlüne sağlık;)
|
Katmer ablacım balkon çok güzel. Özellikle küpeliler ve buz çiçeğini çok beğendim...
|
Teşekkür ediyorum arkadaşlar:) Balkonumda hepinizden bir parça var:) Baktıkça sizi anıyorum:)
|
Balkona ne çok çiçek sığdırmıssınız . Hepsi çok güzel maşallah
|
Bunda eşimin payı büyük:)
|
Sevgili Katmer çiçekleriniz çok güzeller özellikle herkesin bayıldığı küpeliler harika:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025