agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   ilksenozturk / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/20197.htm)

berçin 02-04-2014 22:32

Sevgili İlksen hanım yeni eviniz ve bahçeniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun, böyle haberleri alınca kendim sahip olmuşçasına seviniyorum. Mutlu ve sağlıklı ömürler diliyorum yeni evinizde:)

Difenbafyanın dibindeki pıtırcıktan sevgili SDurul bana da göndermişti ve muhteşem gelişti, bu arajmanınız ilham verici oldu ayrıca:). Şimdiden kafamda birşeyler oluşmaya başladı bile:). Sevgiler...

ilksenozturk 03-04-2014 07:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berçin (Mesaj 1266289)
Sevgili İlksen hanım yeni eviniz ve bahçeniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun, böyle haberleri alınca kendim sahip olmuşçasına seviniyorum. Mutlu ve sağlıklı ömürler diliyorum yeni evinizde:)

Difenbafyanın dibindeki pıtırcıktan sevgili SDurul bana da göndermişti ve muhteşem gelişti, bu arajmanınız ilham verici oldu ayrıca:). Şimdiden kafamda birşeyler oluşmaya başladı bile:). Sevgiler...

saksı dibine bu pıtırcıklardan yaparsak hem toprağın görünümü kapanır, hem de su kaybı azalır diye düşünüyorum. dopdolu saksılar yani, çok güzel olur değil mi?

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sizin teras benim bahçeden zengin ve her zaman da öyle olur eminim :)...

Sudenur 19-04-2014 19:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ilksenozturk (Mesaj 1261202)
siz değerli üyelerimizin yeni bahçeme katlılarınız beni çok sevindirir :) umarım herşey gönlümüze göre olur. görüşmek üzere...

Geç bile kaldınız sevgili İlksen, merakla bekliyorum.. :)

Orhan Özbilgiç 19-04-2014 20:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ilksenozturk (Mesaj 1261202)
siz değerli üyelerimizin yeni bahçeme katlılarınız beni çok sevindirir :)
umarım herşey gönlümüze göre olur.

görüşmek üzere...

Sevgili ilksenozturk;
Sayfanı ''kırk yılda bir'' yoklamış biri olduğumu biliyorsun.:( O nedenle, karşılaşacağım yeni sayfan içinde, aynı tembelliği yapmamaya gayret edeceğim.

Yeni ev ve bahçeniz; Size ailecek, sağlık içinde, daha çok şans, daha çok mutluluk ve huzur getirsin.
Selam ve sevgilerimle...

sevgihoca 20-07-2015 22:15

Sayın ilksenöztürk,sayfanızı zevkle gezdim.Yeni bahçenizi de zevkle gezeceğime eminim.Evinizdeki çiçeklerinizde tam istediğim gibi zevkli bir dağılım var.Benim çiçeklerim de bir metre yerini oynatsam hemen bozulmaya başlıyor. Aydınlık ve güneşli bir balkon içinde ille de cama yakın olmak istiyorlar.Oyüzden zevkli bir dağılım yapamıyorum. Siz maşallah patosları duvarda güzel bir rafta sergilemişsiniz.Umarım bu durum bana da bulaşır.Bir sırrınız var mı?Nelere dikkat ediyorsunuz?Sevgiler.

sevgihoca 20-07-2015 22:33

Sayın ilksenöztürk,sayfanızı zevkle gezdim.Yeni bahçenizi de zevkle gezeceğime eminim.Evinizdeki çiçeklerinizde tam istediğim gibi zevkli bir dağılım var.Benim çiçeklerim de bir metre yerini oynatsam hemen bozulmaya başlıyor. Aydınlık ve güneşli bir balkon içinde ille de cama yakın olmak istiyorlar.Oyüzden zevkli bir dağılım yapamıyorum. Siz maşallah patosları duvarda güzel bir rafta sergilemişsiniz.Umarım bu durum bana da bulaşır.Bir sırrınız var mı?Nelere dikkat ediyorsunuz?Sevgiler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025