![]() |
Tamam, lilyumu da öğrendim. Yarın birkaç yere gideceğim ama sen beni çaldır. Olmazsa yine pideciye bırakırız diye düşündüm ama yolunun üstü değilse ta oralara çıkma...
|
Ablam bugün İncirliovaya geçecez. Yarın Aydına gelince ararım seni:)
|
Tamam Orkuncum
|
Ablam sarkıcının durumu iyidir umarım.
|
Orkuncum çok teşekkür ederim. Sarkıcıyı hemen diktim bakalım toparlayabilecek mi? Biraz yorgun gibi ama takipteyim.
|
5 Eklenti(ler)
Ceylan sardunyalarım açmayı sürdürüyor. Daha önce açanları sizinle paylaşmıştım. (1. ve 2. fotoğraftakiler) Şimdi yeni açan renkleri de ekliyorum. Tomurcuklu olan ama açmamış bir ceylanım kaldı. Umarım o da mor beyaz renkli olur?
|
Maşallah ceylanlara bayıldım.Küpeliler zaten açar açmaz sayfayı karşılıyorlar.:DMaşallah hepsine:D
|
Sevgili Nejla cananlar muhteşemler acaba son resimdeki sardunya mesajında sorduğum cananla aynı renk mi?
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Böyle gördükçe kendiminkinin rengini çok merak eder oldum:DBakalım hayırlısı ne açarsa şansıma.Olmadı herhafta pazara gider çiçekliler var mı diye bakarım:D;)
|
Nejlacım, küpeliler ve ceylanlar ortalığı yakıyor:) Maaşallah:)
|
Fatihcim ben senin küpelinin - tecrübelerime dayanarak- büyük olasılıkla 3. resimdeki renk olacağını düşünüyorum. Ama benim morlar havalar ısınınca geçkin olmaya başladılar, o yüzden fotoğraf geçkin hali...
|
Alıntı:
|
Özellikle küpeler harika. Emeklerine sağlık...
|
Teşekkürler Orkuncum, darısı başına...
|
İnşallah öyle açarlar.:DBol çiçekli olsunlar.Yazı atlatıp sennle devam etsinler...
|
http://www.agaclar.net/forum/showthr...417#post625417
Begonvillerim... |
Alıntı:
|
İnşallah o dur zira rengi çok güzel Nejla hanımcığım küpeliler harika hele de o en sondaki çok güzel bol bol çiçeklenirler İnşalalh:)
|
Günebakancığım, çok teşekkürler... Ben de çok beğenerek almıştım... Ama senin eklediğin fotoğraftaki gibi gelişmesini sağlayabilirmiyim bilmiyorum...
|
Eminim sen geliştirirsin sevgi ve su yeterlidir Nejla hanımcığım:)
|
Sağol Canım, bir de şu yaz tatilinde 1 ayki süreç olmasa, beni tek korkutan o... Birilerine emanet bırakacağım sanırım...
|
Evet o zor bir süreç ben geçen sene bir sürü tohumdan fidelediklerimi ve birçok çiçeğimi kaybettim umarım seninkine bakacak birileri olur:)
|
Nejla ablacım,yine döktürmüşsün:)
Küpelilerin süper..41 kere maşalah.. Benim küpelilerde açsada bende rahatlasam:( |
Alıntı:
|
Ablacım,benim küpelilerin gelişimi gayet iyi görünüyor..
Çay demini ben sadece difenbahyaya veriyordum.. Küpelimi beyaz böcekten zor kurtardım..Sen verdiğine göre sinek türü şeyler olmuyor.. Hemen deneyeyim..Teşekkür ederim:) |
Emelcim, sinek olmasın diye bazen ben hiç bir şey olmasa bile ilaç fısfıslıyorum. Beyaz sinek olunca kurtarması çok daha zor oluyor çünkü...
|
1 Eklenti(ler)
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=19780 (mesaj no 13)
Daha önce böyle açan japon gülüm bu sefer katmersiz ve yalın kat açtı... Nedenini bilen var mı? Yukarıdaki katmerli fotoğraftan sonra şimdiki açan hali bu... |
Ablacım sinek için hangi ilacı kullanıyorsun..
|
Alıntı:
|
Sayın Nejla K. bitkilerinizin hepsi birbirinden güzel ama en büyük övgüyü ceylanlara göndermek istiyorum, renkleri harika ve çok sağlıklı görünüyorlar.Darısı başıma;) Ellerinize sağlık..
|
Sevgili hulyam , çok teşekkür ederim. Dilerim sağlıklı bitkileriniz ile mutlu olursunuz. Bu sitede pek çok yararlı bilgiler bulacağınıza eminim...
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Başbahcivanın gönderdiği çeliklerin biri daha çiçek açtı. Hiç böyle sardunya görmemiştim. Bana değişik geldi.Rengi pembe gibi çıkmış ama lila aslında... Teşekkürler Başbahcivan...
|
Ne güzel bir balkon bu. Kutluyor ve paylaştığın için teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden güzel ve sağlıklı. Begonvillerin göz dolduruyor, yüreğine sağlık.
Begonvil kelimesi hep seni hatırlatıyor bana. Söz verdiğim begonvili hala çoğaltmayı beceremedim. Aldığım sera da kapanmış ama hep aklımda canım. Umarım bir yerlerde karşıma çıkar. |
Ablacım senden gelen küpe fidelerimden birinde iki minik tomurcuk oluşmaya başlamış:) Bitiyorsun deneme için birine tepe kesimi yapmıştım o daha çok yan dallar büyütmeye başladı, tomurcuklar ise diğerinde. Renkleri konusunda bir tahminin var mı acep..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün kendime anneler günü hediyesi bir menekşe aldım. Zaman zaman kendimizi de ödüllendirmeliyiz ama değil mi? ( pek emin değilim, almak için anneler gününü bahane etmiş de olabilirim.)
İşte menekşem... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025