![]() |
Teşekkürler Sayın Hhatice şİmdide Açık Alan Bahçede Yer Kirazı Yetiştirmeyi Deniyorum. Sonuçlar Gayet İyi Gibi. Saygılar.
|
Sayın goynük14 sizi tebrik ederim.Çoğu kişinin bahçede yetiştiremediği meyveleri,ağaçları,çiçekleri siz terasta yetiştirmişiniz.Demeki olmaz yetişmez diye birşey yokmuş.İsteyince terasta bile ağaç yetiştirilebiliyormuş.
|
Teşekkür ederim.
|
Rica ederim.
|
Cevabı Buraya Yazabilirsiniz.Yer kirazı,Goji,yaban mersini Dikiminde Sıra Arası,Sıra üstü Aralığı Ne Olmalı*
|
Yer kirazını sıra üstünü sık dikebilirsiniz.Fakat sıra arasını en az 1,5 metre ara ile dikmelisiniz.
Yaban mersini yetiştirmedim o yüzden bişey diyemiyorum. Goji berryide nasıl büyütmeyi düşünüyorsanız ,nasıl budayacaksanız ona göre dikebilirsiniz.Yinede arası en az 1,5 metre olsun. Bunlar benim düşüncelerim,bu konularda daha bilgili arkadaşlar var onlardanda yardım alabilirsiniz. |
Teşekkür Ederim Sayın gilaburu.Saygılar.
|
Yerkirazlarının Son Hali
2 Eklenti(ler)
Yer KirazLarimın Olmuş Hali.
|
Saksıda çilek yetiştirmeyi (sizden örnek alarak) muhakkak deneyeceğim.
|
Ne güzel her çiçekten var.
|
Tebrikler, gerçekten çok güzel olmuş. Gerçekten büyük bir emek harcanmış. Bahçenizi görmek isterim. Boluda nerde olduğunu söylerseniz uğramak isterim Boluya geldiğimde.
Selamlar. |
Herkese teşekkür Beğendiğiniz için.Sayın Feyzon,Bolu Göynük.Karacalar Köyündeyim.Memnuniyetle Tabi Beklerim.Mayıs Sonu,Haziran Gibi.Selamlar.
|
Sevgili goynük14 ellerine saglık çok güzel...
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025