![]() |
Sevgili Sebahattin mezuniyetin hayırlı olsun. İnşaallah herşey gönlünce olsun.;)
|
Sevgili Kiraz ve Sevgili Faruk;
İlginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım planlarım yolunda giderde güzel haberlerimi sizinle paylaşabilirim :) Sevgiler ;) |
Sevgili sebahattin,
"Başarı tesadüf değildir." Seninki de öyle.. Hayaller insanı geleceğe taşır, hayallaerinden vaz geçme peşine takıl. Seni kutluyorum,ülkemiz donnanımlı bir akademisyen kazanacak. Sevgilerimle.. |
Bu sitedeki üye arkadaşlarımızın bu güzel ve destekleyici mesajları çok mutlu oluyorum. İnşallah akademisyenlik ünvanımı aldığım haberini burada paylaşabilirim. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim sevgili Hozat...
Sevgiler ;) |
Mezuniyetin hayırlı olsun demeye hazırlanırken başka bir haber:) Akademik öğrenime devam mı yoksa:)
|
Akademisyenlik için önümde çok ama çok uzun bir yol var. Gerçek anlamda çok çalışmam ve çok efor sarfetmem lazım Sevim Hanım. Bu yaz dinleneceğim ağustos ayından itibaren çalışmalara başlayacağım. Umarım bu yolun sonunda başarılı olabilirim, ipi başarı ile göğüsleyebilirim...
Sevgiler ;) |
Yüksek lisans için ara vermeden sınavlara girersen yoruldum demeye kalmadan bakmışsın doktoraya başlamışsın. Ama benim gibi bütün işleri bitirip eğitime devam edersen yüksek lisans sonrası yoruldum dersin;).
Dinlenmeyi de ihmal etme. Başarılar diliyorum:) |
Mezuniyetin hayırlı olsun sevgili Sebahattin umarım herşey istediğin gibi gider.Ayrıca çiçeklerinde müthiş ama avatarındaki çiçek harika görünüyor adı nedir acaba?
|
|
Sevgili Sebahattin mezuniyetin hayırlı olsun.İlerdeki hedeflerinde de Allah yardımcın olsun.Daha genceciksin.İnanıyorumki bu azimle hepsini başarırsın Allah'ın izniyle.
Ben bile başaracağıma inanarak(inşaallah tabi) bu yıl KPSS'ye başvurdum.Ayrıca sınavsız geçişle önlisansa da başvurdum.Allah hepimize zihin açıklığı versin. Bu kadar sözün içinde son eklediğin çiçeklerin kaynamasın değilmi?Özellikle ilk üç resimdeki çiçekler çok güzel.Hele o küçücükolanı ilk defa gördüm.Güle güle büyüt hepsini. |
1 Eklenti(ler)
Ne hoş! Hep derim: "Yaşamda bir basamak yukarı çıkabilmek kadar gurur verici birşey yoktur."
Kutlarım Sebahattin. Senden nice güzel başarılar duyabilmek adına... Yolun açık olsun... |
Sevgili umutyolcusu;
Azmin elinden ne kurtulmuş ki ;) Çalışarak hedeflerimize ulaşabiliriz, bende size başarılar dilerim ;) Sevgili Fizban; İlginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim... Sevgiler ;) |
Sebahattin kardeşim,çiçeklerin hepsi birbirinden güzel,Kamil beyden aldığın dekoratif yapraklı sıklamen ve annenin menekşeleri çok güzel,bende lisianthus yani lalegül almıştım Kamil beyden kamelyanın çatısından akan aşırı yağmur suları yüzünden kaybettim,menekşelerim
dende çok kaybım oldu ama yılmak yok çiçekleri çok seviyorum;) |
5 Eklenti(ler)
Sevgili Nazlı Hilal;
İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yılmak yok, her ne kadar acıda olsa kaybettiklerimiz bizim için tecrübe oluyor ;) Hava gerçekten çok sıcak ve aşırı nemli. Bitkilerin bazılarıda bu havadan nasibini alsada tropik olanlar fazlası ile yararlanıyor ;) Uzun zamandır eve küpe çiçeği sokmamıştım. Çok çabuk hasta oluyorlardı ve benim evim için uygun değil diyordum. Ama bu sene dayanamayıp fide olarak bir tane almıştım. O da sağolsun beni utandırmadı ve çok kibar çiçekleri ile bana "Merhaba" dedi ;) Eklenti 165501 Hocam100'den aldığım yaz orkideside ilk çiçeklerini gösterdi. Çok hafif bir kokusu var, çiçekleri uzun ömürlü değil. Hoş bir bitki ama.... Eklenti 165502 Sevgili Kgursan'dan aldığım Lilumlar yavaş yavaş açmaya başladılar. zavallıların başına gelmeyen kalmadı. Biri çürüdü, birinin ise büyemesi durdu. Bir diğeri ise rüzgarda balkodan aşağı düştü :( Biri beyaz açtı sanırım diğeride beyaz açacak. Balkonda aşağı düşenin saksısını yeniledim, solma ya da sararma olmadı. Üzerinde iki tane tomurcuğu kaldı, inşallah o pembe açar.... Eklenti 165503 Eklenti 165504 Eklenti 165505 Bir süre en azından mart ayına kadar yeni bir bitki almama kararı verdim. İlgilenemediğim için bir çok bitkiyi kaybettim. Passifloralarımı anlamadığım bir hastalık yüzünden kaybettim :( Sağlam kısımlardan bir kaç çelik almıştım onlar umarım tutarda söz verdiğim arkadaşlara gönderebilirim... Umarım önümüzdeki bahar daha güzel kareler sunabilirim size... Sevgiler ;) |
5 Eklenti(ler)
Merhaba millet =))
Uzun bir süredir paylaşımlarda bulunamadım. İş için şehir dışındaydım, dün evime döndüm. Bu sene gerçekten çok kayıplar verdim, bu durum beni çok üzdü. Bir süre uzak kaldım bitkilerimden, tür sayısını azalttım... Eve geldiğimde beni menekşeler karşıladı, gün geçtikçe ısınmaya başladım bu güzellere :) Eklenti 178985 Eklenti 178986 Eklenti 178987 Eklenti 178988 Eklenti 178989 |
5 Eklenti(ler)
Pembe begonyam yoğun bir çiçeklenme döneminden sonra dinlemeye geçmişdi. Şimdi yavaş yavaş açmaya başladı.
Eklenti 178990 Plumerialar bu sene de çiçek açmadı, saksılarını büyüttüm. Artık büyümeleri durdu sanırım yaprakları sararmaya başladı. Eklenti 178991 Bu minik plumeria kısmetse pazartesi ya da salı günü Tekirdağ yolcusu =) Eklenti 178992 Bu sene ikinciye çiçek açmaya hazırlanan Hoya carnosa. Eklenti 178993 Eklenti 178994 Şimdilik bu kadar benden... Sevgiler ;) |
Çiçeklerinizin hepsi çok güzel. ama en çok hoyanız dikkatimi çekti. Onu nereden aldınız. Bende istiyorum.
|
Güzelliklerle beraber hoşgeldin hemşerim,sadece tek çeşit menekşesi olan biri olarak merakla baktım fotoğraflara.Annenizin eline sağlık.Begonya da harika.Hoyanın çiçekli halini merakla bekleyeceğim,saygılar...
|
Dlk Hanım;
Mum çiçeğimi bir akrabamdan almıştım. Bir süre sonra budayacağım, bolca çelik çıkıyor. Budadığım zaman sizden adresinizi ister kargo ile gönderirim :) Sevgili Hemşerim; Güzel sözlerin için teşekkür ederim =) İstersen menekşelerin yapraklarından ve mum çiçeği çeliklerinden zamanı geldiğinde sana da ayırabilirim... Sevgiler ;) |
Sevgili Sebahattin,
Çiçeklerin her zamanki gibi güzeller ama, biraz hasretlik çekmişler sana. Kendini özlettin onlara ve bize. Ama geleciğin için verdiğin uğraşlara da memnun oluyoruz. Başarılar seninle olsun. |
Sevgili sebahattin bey,menekşeler harika mor ve katmerli çok güzel ellerine saglık.
|
Ben de şimdi deneme amaçlı yapraktan kendi menekşemden üretmeye çalışıyorum,biraz uzun sürecek gibi.Başarılı olursam sahipleri bile belli.Yavrularlarsa ben bu işi başardım deyip teklifini değerlendirebilirim,teşekkür ederim.
|
Bir geldin pir geldin :)
Ne güzel çiçeklerin hepsi açmış .Menekşeler harika.Yaz orkidesine bayıldım .plumarieyı buradan sevdim .Uzaktan da olsa tanışmış olduk :) |
Sevgili Hozat, Sevim Hanım, Hatice Hanım;
İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim :) Sevgiler ;) |
;)Sevgili Sebo;
Eve dönmene sevindim,gözlerimiz bayram etti,çok güzel bitkilerin. :)) Selamlar. |
Sevgili Sebahattin hoşgeldin. Biz de balkonun da seni aradık ama çiçeklerin yine çok güzel.
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Emre ve Sevgili Kiraz;
Güzel sözleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim :) Balkonum çok keyifsiz, elimde ise bir kaç tür kaldı. İş görüşmelerinden geldiğimde onlarla vakit geçiriyorum. Begonyalarım, onlarda olmasa ne yapardım acaba =) Eklenti 184316 Eklenti 184317 Menekşeler; asil ve güzeller. Havanın serinlemesi sanırım hoşlarına gitti =) Eklenti 184318 Eklenti 184319 Eklenti 184320 |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 184321
Eklenti 184322 Vee bu yıl ikinciye çiçek tomurcuğu veren mum çiçeği =)) Eklenti 184323 Bir tek bu ufaklık var elimde büyümeye çalışan. O da solduktan sonra sert bir şekilde budanacak... Kış manzaraları bu kadar =) Sağlıcakla kalın... Sevgiler ;) |
Menekşelerin gerçekten çok güzeller, eşim bayıldı...
Ben mum çiçeğini merak ederdim... Sanırım açtığında buradan göreceğim.. Master işi ne oldu? tamam mı devam mı? Arada iş görüşmesi diye yazınca merak ettim? |
Sevgili Sebahattin ,
Mum çiçeği ve menekşeler harika.Eğer zorunda değilsen mum çiçeğini budama.Komşumuz budadı ve budadığından beri hiç çiçeklenmiyor.Kısaca küsmüş.Bu güzelliği küstürmeye değmez;) |
Sevgili Acarextt03;
Öncelikle güzel sözleriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim :) Eğitim kariyerim konusunda bir kafa karışıklığı yaşamaktayım. Gıda alanında eğitimim, iş hayatı ile yüzleşince beni kendinden soğuttu. Bir süre çalışıp para biriktirmek iyi bir dersanede 2012 öss sınavına hazırlanmak istiyorum. Çocukluğumdan beri istediğim hukuk ya da psikoloji alanlarını denemeyi düşünüyorum. Buna rağmen bir yanım ise altı yıllık eğitimini bırakma bu mesleği devam ettir demekte. Kafam karışık, düşünüyorum ve karar vermeye çalışıyorum :) Bu seneki sınavada çalışıyorum ama asıl hedefim 2012 öss sınavı. Bakalım umarım güzel günler bizi bekliyordur... Sevgili Fatih; Beğeniniz için teşekkür ederim :) Bu konuda ki genel kanıya katılmıyorum. Geçen sene mum çiçeğimi ciddi bir şekilde budamıştım. Ondan önceki senelerde açmıyordu. Budadıktan sonra sonuncusu ile beraber üç tomurcuk verdi. Nur içinde yatsın rahmetli Mucip abi hep derdi "İlgi göstermeyin, rahat bırakın hoyaları" diye. Gerçektende fazla üstüne düştüğünüzde açmıyorlar. Ben bakmadım bir köşede duruyor, toprağı kurudukça suluyorum. Sevgiler ;) |
Sevgili Sebo, hoş geldin. Balkonundaki çiçeklerin gibi bizler de seni, sohbetini özledik.
Kız arkadaşlarına söylediğin güzel sözleri ki bunu facebookda hep okudum, çiçeklerine de söylersin. Onlar da sevinir, seni memnun edecek güzel çiçekler, filizler verirler. Eeee, bizlerden bu kadar uzak kalmanın da bir cezası olmalı sana. Ne dersiniz arkadaşlar, Sebo'ya ne ceza verelim? ;) |
Sevgili Sebo, özlettin kendini. Menekşelerin hele o mor çilli olan harika.
Hedeflerin olması çok güzel birşey. Dilerim hepsi gerçekleşir. Sabırla, telaşsız ve umudunu hiç yitirmeden... |
;)Sevgili Sebo, hoşgeldin.Gelir gelmezde tekrar gölümüzü şenlendirdin.Menekşelerin,begonyan ve mum çiçeğin çok güzeller.Merak ettim begonyan sezonluk değilmi?Şu sıralarda kurumuş olması ve baharda tekrar canlanmak için yumrularını bırakması gerekmiyormuydu? :))
|
balkonunu en son keşfeden ben oldum menekşeler harika lilyumlarda hele begonyalar.
sevgiler kardeşim.. bu arada hayatta seni hangi meslek daha çok mutlu edecekse onu seçmelisin. pişmanlık duyacağım bir iş alanına sakın girme. para kadar huzur ve mesleği sevmekte önemli. |
Sevgili sebo hoş geldin, çiçekler harika ellerine salık.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Güler Hanım;
Beni çok güldürdünüz gerçekten :) Güzel sözleri onlarada söyleyeceğim bundan sonra ;) Bu konuda haklısınız, boynum kıldan incedir adaletin önünde, cezam neyse çekmeye hazırım ;) Sevgili Vildan Hanım; İlginiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bende sizin huzur veren fotoğraflarınızı izlemeyi özlemişim vallahi ;) Sevgili Kardeşim Emre; Beğenin ve güzel sözlerin için teşekkür ederim ;) Soğanlı ve yumrulu bitkiler yılın bir döneminde toprak altına çekilip dinlenirler normalde. Acak bu begonyalar aldığımdan beri hiç solmadılar. Geçen sene aldığım turuncu begonya bir dönem dinlendi ve şimdi çiçek açtı. Eklenti 184336 Sevgili Serkan İstanbul; İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim ;) Nasihatlerinizi dikkate alacağım. Sevgili Sevim Hanım; Hoşbulduk efendim, teşekkür ederim ilginiz için :) |
Menekşeleriniz harika görünüyorlar. Canlı ve sağlıklı. Emeklerinize sağlık.
|
Sevgili SDurul;
İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim :) Sevgiler ;) |
merhabalar,
en son keşfedenlerden biri de benim balkonunuzu..ama hepsi gerçekten çok güzeller...ama begonyalar ayrı güzeller ... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025