![]() |
Turuncuhis'im duyarlı arkadaşım, toplantıya tohumlarınla birlikte bekliyorum. :)
Konak'ta bulunan mercan ağacı çok seyrek açıyor, o yüzden dikkatinden kaçmıştır. Bayram tatilinden gece döndüm, çiçeklerim 4 günde kurumuş, havalar serin gittiği halde bu hale geliyorlarsa, 2 günden fazla seyahate çıkamayacağım demektir. Gece sadece sulamakla yetindim, akşam kuruyanları temizleyip, bakım yapacağım. Yazacak çok şeyim var fakat, mesajları yüzeysel okumam bile ciddi zaman alacak, güzel resim ve haberlerle görüşmek üzere. |
Burasının balkon olduğuna emin misiniz :) Tebrikler. Bunca çeşit, hepsi de çok güzel.
|
tebrik ederim ülker hanım saglıklı ve bol çiçekli günler
|
Dostlar çok teşekkür ederim, güzel yüreğinizle güzel görüyorsunuz. :)
Nice güzellikler sizlerin olsun. |
Sevgili Ülker, emek veripte karşılığını almak çok güzel. Balkonunuz o kadar güzel ki mest olmamak elde değil. Elinize yüreğinize sağlık.
|
Sevgili ülker hanım , ellerine salık hepiside çok güzel katmerli japon gülün ve kırmızı çiçeyi olan agacın çeliyinde vermeniz mümkünmü tohumunu cimlendiremedim.
dekrar emeyinize salık. |
Gecikmiş bir iade-i ziyaret!
1 Eklenti(ler)
Sevgili Ülker;
Kış sezonunu yaşamaya başladığımız şu günlerde, artık bilgisayara çok daha fazla zaman ayırabileceğim. Öncelikle, ziyarette geciktiğim arkadaşları unutmadığımı hissettirmem gerekiyor. Bu gün sizin balkonunuza çıktım. Bir o keyifli manzaraya, birde o güzel çiçeklerinize baktım. Müthiş bir uyum içindeler. Tek kelime ile gözalıcı. Ben ve eşim, birkaç gün sonra İstanbul' a döneceğiz. Oraya gittiğimizde size gönderebileceğimiz,aşağıda resimlediğim, balkon da da sarkıtarak yetiştirebileceğiniz Karagözlü Suzan Tohum'um var. Yanına da; ister komşularınıza verir, ister bir dostunuza verirsiniz gibisinden, susak( su kabağı) gönderebilirim. O nedenle, sizden adresinizi özelden iletmenizi rica ediyorum. Esenlikler dilerim.Eklenti 116872 |
Sayın Orijin,
Çok değişik ve güzel bir çiçekmiş, ismide ilginç. Saksıda yetişiyor sanırım. Tohum fazlalığı ne durumda. Başka talepleri de karşılama imkanınız var mı? Varsa özelinize adres bilgilerimi ileteyim. |
sevgili Ülker, balkonunu ziyaret etmek, bunca zamandır yapılan muhabbetlere iştirak etmek harika bir keyifti, ne kadar teşekkür etsem azdır. gezerken hangi birine mest olayım şaşırdım, petunyalara mı karanfillere mi, japonlara mı, hangisine :D ikide bir kendimi aa maşallah, ay ayy helal olsun derken buldum.
salı günü ameliyat olmuştum, çarşamba taburcu oldum yatıyordum. gelen geçmiş olsun buketlerine bakıp bakıp keyifle sırıtırken sitemize bakayım da biraz gönlüm ferahlasın dedim. iyi ki de gelmişim. rahatsızlandığımdan beri klavye ve mausu bilgisayar masasının altından kablolarını çekip kanepeye uzatmıştım. her ikisi de kanepenin kolunda böyle garip bir biçimde takip etmeye çalışıyorum. bu günkü balkon gezisi bir misafirliğe gidip dostlarla bir demlik çayın keyfini çıkara çıkara akşamı etmenin hasretini giderdi diyebilirim. Bu ne güzel gönüldür, Allah gönlünüze göre versin daima. Bu günlerde durumu nasıl balkonunuzun, şanslı bahçenizin, epeydir yeni haberlerinizi vermemişsiniz merak etmemek mümkün değil doğrusu. :o |
Sevgili Ülker ,
balkonunu terk mi ettin , göremez olduk ? Yoksa hayalindeki bahçeli eve mi kavuştun ? Saygılar . |
Sayın Ülker güzel bir balkonunuz var tebrik edrim ve esenlikler dilerim...
|
Tık tık tık! Kimse yok mu?Çok yoğunsunuz anlaşılan.Ne yapalım ,arada uğrayın bari,iyi misiniz,hoş musunuz ,merak ettim doğrusu.Sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025