![]() |
oğluşum güllerimizle
4 Eklenti(ler)
Yakışıklı oğlum güllerle beraber poz verdi:p
|
karpuz ve gazanyalar
5 Eklenti(ler)
ön bahçede kendiliğinden çıkan karpuz büyümeye devam ediyor. gazanyalar hep çiçekte:p
Sardunyalar da keyifli:cool: |
Pembelerim yeniyor
5 Eklenti(ler)
Kendiliğinden saksıda çıkan karpuz büyümekte, güllerim açamaya, pembe domateslerim kahvaltılarımıza nefis lezzetleriyle eşlik etmekte:p
|
240 gr pembe
5 Eklenti(ler)
240 gr geldi şekilsiz pembem:p
|
Tebrikler :) Elinize sağlık.
Bunları balkonda yetiştirdiğiniz için alkışlıyorum sizi :) |
Teşekkür ederim Limon . İnşallah seneye kiraladığım 5 dönüm bahçede de böyle keyifli keyifli gelişebilecekler mi bakalım:))
|
Çok güzel bir teras olmuş ellerinize sağlık. Bu kadarısını yapan 5 dönümüde yapar diye düşünüyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Gloyörüm kırmızıymış:p Biberlerim , ortancam, baharda kuruduğunu sandığım fulum yeşillenmiş:p
|
Pembelerim yeniden meyveye durdu
5 Eklenti(ler)
Balkonda pembe domates tutkum devam ediyor. Pembeleşenlerin çoğu soframızı şenlendirdi yeni çiçeklenler de büyümeye başladılar. İlk koltuk pembelerimden biri de yenilecek duruma geldi:D
|
pembeler
5 Eklenti(ler)
Pembelere devam
|
Sevgili Ayferaksit ellerinize emeklerinize sağlık balkon bahçenize bayıldım doğrusu hepsi birbiirnden güzeller, ama oğlunuz hepsinden güzel, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah.
|
Pembe domatesler için özellikle alkışlıyorum sizi. Benimkiler terasta yaklaşık 6 kök, sırayla kurudular. Enez'de bahçedekiler Allah'a emanet. Eylül'e kadar da gidemiyeceğim.Ailenize afiyet olsun, özellikle oğlunuza vitamin olsun...:)
|
Vildan Hanım, sizin teras çok güneş alıyor demiştiniz, saksı çok ısınmıştır. Benim bahçedekilerden bile çok güneş görenlerden bir kaç kök kurudu. Kalan sağlar bizimdir boşverin :)
|
Çok doğru. Akşamüzeri saksılara elliyorum da adeta hepsi ılık tencere .
Ama kafama koydum, gölge için bir şeyler yapılacak ,araştırıyorum, malum biraz da ekonomi ile ilgili ;) Alıntı:
|
hoş geldiniz, bahçemi güzel yorumlarıyla şenlendiren arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Vildan hanım aslında pembeler güneşi çok seviyorlar. benim balkonum güney cephede ve tüm gün güneş altında. Belki saksılarınızı gazete kağıdı ile ya da çuvalla sarabilirsiniz. Acaba toprağı mı çok geçirgen.. Neredeyse gün aşırı azar azar sulanıyor pembelerim. Hatta yaprakları sevmez diyenlere inat yolun tozu nedeniyle akşam saat 8 denn sonra yağmurlama yapmam çok hoşlarına gidiyor. Yolun tozu kaplayınca yapraklar sarı gibi oluyor. 2 Haftada ya da ayda 1 mutlaka 1 kova suya 1 lt sütü karıştırıp suluyorum yoksa domateslerde kararma oluşuyor. Çapalamayı da unutmayayım. |
2 günde zıpların açması
2 Eklenti(ler)
2 günde inanılmaz gelişim ama zıpçıktı adı üstünde:p
|
27 Ağustos 2009 balkonn bahçemden
5 Eklenti(ler)
Domateslerimden miniler çiçekten meyveye durdular. Fulüm geç gelişiyor. Şubat çiçeği ile karışık ektiğim karanfilim bütün yaz açmaya devam etti:p
|
balkonda karpuz
4 Eklenti(ler)
2 gül fidanımdan güller açamaya devam ediyorlar. Kalkonda karpuz oluyor küçük ama tatlıymış.
|
rozet , semizotu,güller
4 Eklenti(ler)
Rozetimin yanında semiz otu yetişiyor. Sardunyalarım açmaktan bıkmadılar:D
|
pembeler budandılar
3 Eklenti(ler)
pembelerim budandılar:(
|
18 eylül 2009 balkon bahçemden
5 Eklenti(ler)
elma ağacım ikinci kez çiçek açtı 4 kadar meyveye dönüşeyim derken 1 tanesi kaldı artık bu saatten sonra büyümez kış geliyor
duyduğuma göre elma ağaçları ikinci kez çiçek açarsa kış soğuk geçermiş;) |
5 Eklenti(ler)
güllerimin son durumu
kedi tırnaklarım açmaya devam |
5 Eklenti(ler)
mor biberlerim çiçekteler
|
2 Eklenti(ler)
geçen yıl saksıda kalan sümbül yapraklanıyor
yeni dünya çekirdeğini geçen kış ekmiştim;) |
1 ekim 2009
5 Eklenti(ler)
arap fulum tomurcukta
|
1 ekim 2009
5 Eklenti(ler)
sardunyalarım hala çiçekteler
|
1 ekim 2009
5 Eklenti(ler)
mor biberler çok acıymış:( azar azar yeriz artık
|
mor biber
2 Eklenti(ler)
mor biberlerim
|
selam Ayfer merhaba ben banvitten canan, nette gezerken ballkonunu gördüm çok şaşırdım çok güzel büyütmüşsün tebrikler.
|
Sevgili Ayferakşit, kutlarım çok güzel bi terasınız var,işte bitki sevmek böyle birşey bir sürü boş arazisi olan onca insan varken sizin balkonunuzu cennete çevirmenize sadece sevda denir :)allah bağışlasın oğlunuz çok tatlı :)
balkonunuzu zevkle gezdim ve mutlu oldum bu bahar kimbilir daha neler olacak o balkonda :)) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025