![]() |
Sevgili Ülkü
Balkonunuz çok güzel, çiçekleriniz sağlıklı, ne büyük bir zevkle uğraştığınızı ve aldığınız mutluluğu tahmin ediyorum. sağlık, huzur ve çiçek- lerle kalın. Sevgiler |
ülkü hanım merhaba...
kıymet hanımla bolkonunda yetiştirdiğin çiçeklerine baktık gerçekten çok emek ve sevgi vererek yetiştirmişsin hayrak kaldık ellerine sağlık. berdan kıymet tun |
Sevgili ülkü kasımpatıların harika görünüyorlar.Anlamadığım benim kasımpatılarımın boyları neden çok uzun.Yoksa bunların bodur olanları varmı valla gülmeyin bu konuda hiç bilgim yok. Çiçeklerinizin hepsi güzel ellerinize yüreyinize sağlık.
|
Alıntı:
Harika fikir doğrusu:) |
Alıntı:
|
[QUOTE=yaylaboztaş;537636]Sevgili Ülkü
Balkonunuz çok güzel, çiçekleriniz sağlıklı, ne büyük bir zevkle uğraştığınızı ve aldığınız mutluluğu tahmin ediyorum. sağlık, Teşekkür ederim sevgili Yaylaboztaş, dediğiniz gibi çiçeklerim beni çok mutlu ediyor. Çocuklarımdan sonra bana huzur veren varlıklarım. |
Alıntı:
|
Sevgili Bahar, kasımpatılarım sanırım bodur değil ya da ben öyle zannediyorum. Yazın biraz susuz kalınca dallanamadılar ve tomurcuklandılar.
|
Kedi tırnaklarından şişedekileri soruyorsanız; bıçak ucuyla delinip, kürdanla küçük fideleri dikmeye çalıştım.
|
5 Eklenti(ler)
Balkonumdaki fidelerim;
|
1 Eklenti(ler)
Sellukam;
|
2 Eklenti(ler)
Ruj çiçeğim iyice çiçeklendi. Tohumdan yetiştirdiğim Abutilionlarım.
|
Sevgili ülkü hanım, muhteşemsiniz hepisine bayıldım hele ruj çiçeyine binkere maşallah.
|
muhteşemler!
ülkü hanım bayıldım çiçeklerinize.darısı bizlerin başına.bende böyle çiçekler yetiştirmek istiyorum. |
Sevim Hanım ve Kerime Hanım teşekkür ederim.
|
2 Eklenti(ler)
Haftasonu aldığım ceylanım ve sakız sardunyam;
|
1 Eklenti(ler)
Bardak menekşem açtı;
|
3 Eklenti(ler)
Uzun süredir sabırla beklediğim gardenyam da sonunda açtı;
|
Hepsi çok bakımlı ve çok güzel görünüyor ülkü ellerine sağlık ve maşallah diyeyim nazar değmesin :)
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim petunyam;
|
Teşekkür ederim sevgili Dudi, Ocak ayından beri uğraşıyorum emeklerimin karşılığını yavaş yavaş alıyorum.
|
Ülkücüğüm maşallah çiçekler çok güzel açmış. Yeni sardunyalar hayırlı olsun. Petunya da çok tatlı. Bunlar siparişle gelen tohumlardan mı?
|
Sevgili Almira maalesef yeni sakız sardunyama nazar değdi. Saksı, rüzgardan balkonun içine düşmüş çiçeğim paramparça olmuş. Bende çeliklerini bir iki yere diktim, inşallah tutarlar. Yurtdışından kırmızı petunya tohumu getirtmiştim, fideler diğerleriyle karıştı hangisi nereden geldi bilemiyorum. Artık şansıma açınca anlarım.
|
Sevgili Ülkü hanım hepsi de harika görünüyor özellikle ruj çiçeği çok hoş .güle güle büyütün:)
|
Sevgili Günebakan ruj çiçeğim bir aydan beri çiçekli, daha da çiçekli kalacak gibi görünüyor.
|
bütün çiçekleriniz tam benim zevkime göre.hayran kaldım.özellikle pet şişede tırnak çiçeği muhteşem olmuş.denemek isterim ben de.
|
ayrıca istanbul güzeli dediğiniz çiçek Bursa'da Mudanya Güzeli diye biliniyor.ben de kayınvalidemden alıp ekeyim bari.sayenizde hatırlamış oldum.
|
Beğenmenize sevindim.
|
3 Eklenti(ler)
İki tane beyaz ve bir tane mor olan çan sarmaşığım sonunda açtı.
|
2 Eklenti(ler)
Çiçekçide görünce hemen aldığım sarmaşığım;
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025