![]() |
1 Eklenti(ler)
Biberler oldukça güzel gidiyor
|
Petunyanın rengi harikaymış.Biberlerde epey büyümüş. Hayırlı hasatlar dilerim.
|
Teşekkür ederim Sn. umutyolcusu..
Petunyanın rengi güzel fakat, yaprakları nedense çok açık renk oldu. |
Hakkı bey saksılarda bu kadar bereketli birber üretimi yaptığınıza göre bir de bahçeniz olsa daha da bereketi artıracağınız fotoğraflardan çok iyi anlaşılıyor.;)
|
En çok istediğim şey zaten bir bahçem olması. Şimdiden emeklilik hesapları yapıyorum sormayın Faruk bey:)
|
Hakkı bey,Allah büyük inşallah bir bahçenizde olur,herşey gönlünüzce olsun,bu mevsimde kasımpatlarınızın açması çok enterasan:rolleyes:
|
Emekli olduğumda inşallah Sn. nazlı hilal.. Yoksa ben işe falan gidemem herhalde:))
Kasımpatlarım artık açmıyor çünkü hafta sonu hepsini dipten budadım. Ya yeşermezlerse diye de korkmuyor değilim :) |
Merak etmeyin bende geçen yıl dipten budamıştım,iyi ki budamışım daha bir coşkuyla açtılar:p
|
Hakkı bey kasımpatları için hiç endişelenmeyin, benimkileri Aralık sonundan itibaren iki defa budadım, Ağustos başında yine budayacağım:)
Ellerinize sağlık, hepsi çok güzel:) |
Füsun Hanım kasımpatlarını daha önceki yıllarda da buduyordum fakat bu defa biraz fazla budandı galiba :)
|
Hakkı Bey, petunyanızı darıltmayın, çok da güzel olmuş. Üstelik tohumdan yetiştirmişsiniz, kutlarım. Ben başaramadım.
|
Teşekkür ederim Vildan Hn. O kadar çok tohum aldım sadece bir tane çıktı. O da tesadüfen.
|
Çiçekler de , dekorları da ayrı güzel. Sardunyalar ne kadar canlamış .Benimkiler hiç öyle olmadı bir buçuk yıldır bakıyorum. Arada yaprak kalmıyor. Kendini salıyor iyice. Toprak değiştiriyorum . Kendine geliyorlar. Nerdeyse 4 ayda bir toprak değiştiriyorum. Toprak değişimini çok sevdiklerini farkettim , ama yinede tam istediğim gibi canlanmıyorlar. Bir süre sonra gene yaprak kalmıyor.
Kıskandım doğrusu. |
Sevgili nisan07, sardunyalarda ben şimdiye kadar hiç toprak değişimi yapmadım.
Ama hep aklımda denemek istediğim; Saksıların üst kısmını 4-5cm kadar alıp yerine yeni toprak ilave etmek. Gerçi toprağı çapalar gibi karıştırıp havalandırdıktan sonra sıvı besin takviyesi de olabilir gibime geliyor. Böylece köklerine de zarar vermemiş oluruz. Bu konuda deneyimim yok henüz sadece düşüncem bu yönde. |
1 Eklenti(ler)
Hakkı abi bak :)
|
Çok harika olmuş ellerine sağlık :) Yaprakları da çok canlı maşallah. Çok sevindim.
|
Vala çok güzel olmuş
(efe egemen şen) |
Teşekkür ederim babacığım. ;) Birlikte güzelleştiriyoruz değil mi?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Hakkı abi bu da ikinci sürpriz :)))
Eklenti 164585 |
Bu ne kadar güzel olmuş:)) Ellerine sağlık kardeşim helal olsun sana..:)
|
Teşekkür ederim,sayende ;)
|
Sevgili FreesiaN, 309 nolu mesajınızdaki sardunya gerçekten çok güzelmiş, hiç görmediğim bir çeşit.
Siz de çok iyi bakmışsınız anlaşılan, ellerinize sağlık. Hakkı bey, sizde yeni fotoğraf yok mu? |
Şu aralar aşırı sıcaklardan bitkiler baya kötü görünüyor sevgili Adalet ablacığım.
Kasımpatlarımı dipten budamıştım onlar canlanmaya başladılar şimdilerde yine gözüm hep onlarda. Çiçeklenme zamanı geldiğinde sağlıklı olmaları için çok itina gösteriyorum. |
Alıntı:
|
Sürprizler bir harika:)
|
Çok teşekkür ederim Adalet ablacığım,bu sardunyaları Hakkı abi göndermişti sağolsun.Sizlerden öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum...
|
5 Eklenti(ler)
Son halleriyle birkaç fotoğraf...
|
Sayın Hakkı Şen, çok güzeller. Ellerinize sağlık.
|
Terasınızda her şey yolunda gidiyor sanırım Hakkı bey.Biberleriniz ve çiçekleriniz coşmuş görünüyor. Keyfini sürün bol bol...
|
Sebzeleriniz çok güzel Hakkı bey. Elinize, emeğinize sağlık...
|
Çok teşekkürler arkadaşlar. Sıcaklardan çiçekler çok etkilenince sebzeler gözde oldu :)
|
Ellerinize sağlık Hakkı bey, biberler şahane ama acı biber yemeyi sevmem :)
|
Bizde de ben yetiştirsem de eşim toplayıp yiyor :D Bir ara saymaya başlamıştım kaç tane kopardın diye :D
|
Aaa küçük biberler ne hoş. Benim iki fidem var biri çiçekte henüz ürün göremediğim için nasıl bir biber çıkacak bilemiyorum. Gazanyanızın rengine bayıldım. Benim için lütfen bir çiçeğinden tohum yapın. Petunyalarınızın da renkleri çok güzel, selamlar:)
|
Sevim Hn. teşekkür ederim son günlerde biberlerden başka birşey kalmadı zaten. Gazanyadan tohum alamazsam da size fide olarak yollarım mutlaka. Saygılar, selamlar..
|
Ben de galiba sıcakları atlatacağız diye umudederken küpe çiçeklerimi birer birer kaybettim:(. Allah sağlık verirse seneye tecrübe kazanmış olarak yeniden denerim artık.
|
5 Eklenti(ler)
Kasımpatları yavaş yavaş kendilerini göstermeye başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Kaktüsüm gösterişsiz çiçeklerinden sonra üzerindeki meyveleriyle çok hoş duruyor.
|
Kasım patı çok güzel açmış.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025