![]() |
Alıntı:
|
Sevgili Burak Alkan, her akşam iş çıkışı ya da pazar günleri ben de aynısını yapıyorum. :) Çiçekleri bir baştan bir başa dolaşıyorum. Sonra sulama işini yapıyorum. Yetmedi bir daha dolaşıyorum. Taa ki hava kararana dek :))
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
mevsimlik çiçekler aldım aslanağzı
|
Ellerinize saglık çok güzeller hakkı bey
|
Hakkı bey bardak menekşeleriniz ne alemdeler :D
|
Teşekkür ederim sevgili Burak Alkan...
Sevgili Dudi, maalesef kohlera tutmadı. Bardak menekşenin anaç olanında minicik bir yaprak var gibi duruyor. Her akşam gidince uzun uzun bakıyorum inşallah yumrudan çıkan bir yapraktır diye. Henüz anlaşılmıyor :)) |
2 Eklenti(ler)
Geçen seneden meyveleri üzerinde duran kaktüsüm, bu yıl da çiçeklendi.
|
Alıntı:
Nasıl da güzeller, hem meyve hem çiçek. Çiçeklerimi bırakmak zorunda kalıyorum, ben de bu kaktüs sevdasına kapılsam mı acaba? diyorum. Sulama aralıkları epey uzun herhalde, bu konuyu araştırmam lazım. Size kolay gelsin. |
Sayın mandalinci, kaktüs konusunda benim de hiç bilgim yok. Dediğiniz gibi sulama aralıkları epey uzun. Ama yine de gözden ırak tutmamak gerek diye düşünüyorum.:D İki senedir aynı diktiğim saksı ve toprağında oldukça sağlıklı duruyor.
|
Ben güzel sardunyalarınızı bekliyorum merakla, çiçek çiçek olsunlar:) Sukulentiniz çok güzel gelişmiş, güle güle büyütün:)
|
Sevgili sevim hanım, sardunyalar güzelleşmeye başladı evet. Ama çektiğim fotoğrafları yüksek kalitede çekince yükleme yapamıyorum, düşük kalitede çekim yapınca da gerçek renkleri belli olmuyor. En kısa zamanda bu sorunu halledip yükleme yapacağım.
|
kaktüs ne kadar güzel çiçeklenmiş maşallah
|
terasınıza tek kelime ile maşallah diyorum.çiçekler muhteşem ...duvar dizaynını da tuttum hatta itiraf ediyorum bazı kopyalar da çektim. emeğinize sağlık kolay gelsin...
|
Teşekkür ederim sn. dr.arif.
Size fikir olacak bir şeyler bulabildiyseniz ne mutlu bana. |
Sonunda beni de kaktüsçüler kervanına katacaksınız Hakkı bey, bir ucundan başladım zaten :)
Kaktüsünüz çok güzel, meyve ve çiçekleri bir arada görünce, acaba doğal hali olabilir mi diye düşündüm, marketlerde satılanlara çiçekler ekliyorlar biliyorsunuz. Bu halini bol bol fotoğraflayın çok güzel bir form oluşturmuşsunuz. |
Teşekkür ederim Adalet ablacığım.
Ben de kaktüs konusunda gidip geliyorum çoğaltsam mı? diye. Dediğiniz gibi marketlerde üzerlerine çiçek ekliyorlar cinslerini bilmediğimden almıyorum. Bir de çiçek açan türlerini yetiştirmek istediğimden almaya cesaret edemiyorum. |
4 Eklenti(ler)
Ceylanlar yavaş yavaş çiçeklenmeye başladılar..
|
1 Eklenti(ler)
Bugün terasta biraz çalışıp petunyalara raf yaptım.
Tanesi 1,25 krş.tan 5 tane raf ayağı 5,00tl. ye de ağaç 11,25 krş.a maloldu. |
Ceylanlar ne kadar güzel:)
|
Her bir renkten sizin için hazırladım Sevim Hanım..
Bende 10 renk var bir tanesini komşumdan yeni aldım henüz küçücük bir çelik. Diğer 9 renkten size çelikler hazırladım :) |
4 Eklenti(ler)
Bunlar da diğer sardunyalar..
|
Terasınızı gezdim, tebrik ederim...Gerçekten hepsi muhteşem ...
|
Harikasınız, teşekkür ediyorum:) Bu yaz balkonum yine eski bol ve çeşit çeşit çiçekli sardunyalarına kavuşacak:)
|
Çok teşekkür ederim sayın miyawy.
Sevgili Sevim hanım, çiçeklerini de görürsünüz inşallah ama çeşit olacağı kesin :) |
Sardunyalar bodrum papatyaları güzelliklerini sergilemeye başlamışlar çok güzeller Hakkı bey :)
|
İzmir'in havasından olsa gerek sevgili günebakan :)
|
Sevgili Hakkı bey ceylanlar sardunyalar harika ellerinize saglık beyaz ceylan enfes görünüyor maşallah...
|
Çok teşekkür ederim sevgili Burak Alkan.. Havanın ısınmasıyla birlikte bitkilerde hareketlenmeler başladı.
|
:rolleyes:Hakkı bey bu bahara da harika bir açılış yapmışsınız,ben henüz çiçekçiye gitmedim doğrusu ev taşıyacağım için geçen seneden kalan çiçeklerimle idare edeceğim.
|
Sayın nazlı hilal size kolaylıklar diliyorum. Ev taşımak zor iş.
Ben de bu yıl çiçekçiden çıkmıyorum nedense :) Her defasında bu son bir daha gelmem diyorum ama en çok bir hafta sonra yine aynı yerdeyim :) |
5 Eklenti(ler)
Ceylanların gösteri zamanı gelmiş :p
|
Çok güzel:)
|
4 Eklenti(ler)
Ve diğerleri...
|
Teşekkür ederim Sevim Hanım :p
|
Off off sardunyalar cananlar hepsi de harikalar:)
|
Hakkı bey,ceylanlar muhteşem.hele açık pembe renkteki ceylana bayıldım.yeni aldıklarınızdan mı?
|
Hayır sevgili armeria onu geçen yıl komşumdan bir çelik istemiştim. Bu vesileyle tanışmış olduk komşuyla :)
|
Sayın Hakkı Şen ellerinize sağlık. Sardunyalarınız gördüğüm en güzellerden. Yaprakları bile güzel. Yemyeşil ve sağlıklı. İyi bakıldıkları her hallerinden belli oluyor. Size çiçekleriyle karşılık vermek istemişler. İyi de yapmışlar. Gözlerimiz şenlendi. Teşekkürler.
Saygılarımla... |
Sayın Hakkı Şen; Sardunyalarınız birçok çeşidi barındırıyor. Ama tam kırmızı ve düz beyaz renkli olanına rastlamadım. İnşallah görürüz.
Sağlıklı günler dilerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025