![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu da satıcının söylediğine göre süs patlıcanıymış.,
Tavukmu yumurtadan çıkar,yumurtamı tavuktan. Cevap: Yumurta ağaçtan çıkar. Söylediğine göre,yurtdışında bu patlıcanları hasattan sonra haşlayıp ekşileyip salata gibi yiyorlarmış,yapılışı aynı brokoli gibiymiş. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. |
1 Eklenti(ler)
Hastalıklarla cebelleşen Red Robinim.
Üzerinde siyah sineklerden var.Sarımsaklı arapsabunlu ilaç uyguladım.Faydası olur inşallah. Çünkü son fide bu kaldı.Gerçi elimde 10 kadar tohum var.Olmazsa tekrar tohumdan yetiştiricem. Bu R.Robinlerde çok nazlıymış canım. |
Sevgili hemşerim Ugur bey terasın çok güzel kıskanmamak elde deyil
Tam toprakları nerden temin ettiniz diye soracaktım okudum ki Ödemiş'liymisiniz Seyrekli'de ki dayım derdi Adam diksen Adam çıkar derdi! NOT: Ugur bey pilastik saksıların gövdelerine güneş ışığı vuruyorsa toprak çok ısınıp bitki köklerine zarar vermesin? Ben saksıların etrafını koli kartonlarıyla kapatıp telle bagladım. Saygılarımla saglıkla kalın |
Bu azim bu çaba takdire şayan doğrusu. Tebrik ve gıpta ederim:)
|
hemşehrim,sağolasın.
üstte gölgelik var,delikli yeşil renkli,seralarda kullanılan. Öğle sıcağından bitkileri koruyor. Patlıcan,biber fideleri sıcaktan etkilenmiyor desem olur.Domates,salatalık,bunlar örtü altında kalıyor.Biraz daha narin bitkiler olsa gerek. Seyreklideki arazilerde çok verimli topraklardır,Özellikle boşnak köyü civarı. Kış sezonu bataklık veya en iyi ihtimalle göller bölgesi gibi olur. Ödemişin 4 bir yanı mükemmel tarım arazisidir. |
Sayın Uğur telefon
Terasınız gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Ben bu süs patlacanının yenmediğini sanıyordum yenebiliyormu acaba? |
maşallah her ikisinide allah analı babalı büyütsün bu arada terasınızda çok ğüzel ellerinize saglık
|
harika bir teras bahçesi olmuş.Bu yıl ekmediniz mi acaba?ben yeni başladım bu işe de merak ediyorum herkesin bahçesini.
|
Sayın Uğur bey,sebzeleriniz bir harika emeğinize sağlık,kızınız da çok tatlı maşallahı var;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025