![]() |
Muhabbet kuşunuzun çok mutlu olduğu kesin:) Ben de baktığım zamanlarda kafesinin kapısını açık bırakırdım, o kafasına göre girer çıkardı, tül perdeler çok tehlikeli, tırnaklarından takılı kalıyorlar. Dikkat edin. İlk kez ev içinde leylak gördüm, kapalı ortamda hayatından çok memnun görünüyor, emeğinize sağlık. Benim leylağım çok nazlı, yerini değiştirsem hemen düşüyor dalları:((
|
Konuyu daha yeni keşfettim.Baştan sona da sıkılmadan okudum.Muhteşem birşey başarmışsınız. Fotoğrafların devamını bekleriz.:)
|
Amazonda bir kanarya! Ne kadar güzel bir kare böyle. Evin içinde olduğuna inanmak da çok zor. Valla tebrik etmek lazım çünkü akvaryum ve çiçek özel ilgi, zaman ve titizlik isteyen konular. Bunların hepsini bu kadar çok çeşit ve başarı ile götürmeniz takdire şayan. Kıskandım mı? Evet biraz:)
|
Merhaba,
Dört duvar arasını bu kadar yeşerten ve güzelleştiren biri ,imkanlar artınca neler yapar kimbilir. Gerçekten bravo. İçinizde ki sevgi de,istek de hiç bitmesin.Sevgiler |
Alıntı:
Sn jineop, çok çalışıyorum, ve erken emekli olmak istiyorum :) Gerekli şartlar sağlandığında 5-7 yıl sonra :) (umarım) Kendi kendini çeviren arazime tüm ağaçlar.net üyelerini misafirliğe çağırmak istiyorum. Dip not: Bizim yakışıklı kurdeleyi kemirmenin dışında genç japon şemsiyelerini de didikliyor :) olsun :) önemli değil, bitkinin genel sağlığı yerinde. |
Japon şemsiyesinin bir yığın dalı var ama yakışıklı bir tane. Canı sağolsun:)
|
gerçekten imrendim ve takdir ettim...
çiçek çeşitlerinizin artmasını dilerim. yeni fotoğraflarınızı merakla bekliyorum... |
Süper.Nasıl olmuşta kaçırmışım.Çim sahayı yaptın mı? Benimde en büyük hayalim ev içinde bir botonik bahçe ve ortada havuz .Yenilikler varsa görmek isteriz.Kanaryan nasıl alıştı mı ?
|
Geçen zaman içerisinde başka bir eve taşındım. Taşınmanın en zahmetli bölümüde akvaryumlar ve bitkiler oldu. :)
Yeni evim eskisi kadar güneş almadığı ve daha hacimli olduğu için bahçev havasından uzaklaştı. Bu arada paludaryumu yeni baştan, biraz farklı olarak kurdum. Fotoğraf çekilebilecek düzeye neredeyse geldi. Yeni fotoğrafları yakın zamanda çekip, şu konuya ekleyerek devam etmenin daha uygun olacağını sanıyorum. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=14700 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025