![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Mantar toprağını nereden bulabiliriz. Bende toprak arıyorum, atacaklarına ben alırım. |
maşallah maşallah maşallah
|
sizi tebrik etmek yetmez bence...mükemmel bir teras bahçe yapmışsınız...gözümüz gönlümüz açıldı...Rabbim gücününüze güç katsın bu yıl daha güzelini yapın inşallah...elinize ve yüreğinize sağlık...
|
Bu yıl bahçenin daha derli toplu olması için farklı bir saksı yapmayı düşünüyorum.
Yoğurt kovalarında zor oluyor. Kovaların zeminle temasında zeminde leke kalıyor. Ayrıca Saksıdan akan su balkonda kötü oluyor. Farklı Domates Tohumları bulamıyorum. Zaman sıkıntısı var. Gidip aramak lazım. Geçen yıl siyah üzüm dikmiştim büyük saksıya, bu yıl meyvesi var. Erik, Elma, Armut, Kiraz ağaçları hala diriliğini koruyor. Geçen yıl İri iri 7 tane armut yemiştim. Dalları kaldırmamış bir dalı kırılmıştı. Kırılan dalı yerine çamurla sardım. Kendini tedavi etti. Erik elma kiraz olmasında rağmen hasata yetişmeden döktü. su eksiliği olabilir. |
5 Eklenti(ler)
Balkon Bahçemin bu seneki hali
Dikilen ürünler : Domates Sırık. Çeri Sırık, Çeri, Tatlı Biber, Sivri biber Eklenti 143550 Eklenti 143551 Eklenti 143552 Eklenti 143553 Eklenti 143554 |
tebrik ederim çok güzel ... emeğinize sağlık... ağaçlarınız bodur ağaçlarmı... küçük olmasına rağmen meyve vermelerini merak ettim.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
ayrıca geçen sene üzümde tutturup dikmiştim saksıya meyvesi var bu sene. Eklenti 143590 |
Harika ellerinize sağlık. Azmin zaferi bu olsa gerek.afiyetle yiyiniz.
|
Tam hayalimdeki gibi.Ne güzel olmuş geçen yıl sebzeleriniz.İnşaallah bu yıl da verim alırsınız.Darısı başımıza.
|
Artık balkon değil orası bahçe olmuş:) Ellerinize sağlık
|
Ellerinize emeğinize sağlık..
|
Bahçemin son halleri
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Maşallah ellerinize sağlık erkan bey çok güzeller.
|
İlk fotoğrafları görünce sebzeler neden küçük acaba demiştim.Devamı harrika olmuş,domatesler çok güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.Daha önce yetiştirdiğiniz sebzelerin tohumlarını mı kullanıyorsunuz? Fasulye ekmediniz mi?
|
Harika.Ellerinize sağlık...
|
Teşekkür ederim. Domates tohumlarını bir akrabadan aldım. Bahçe domatesi demişdi. Çeri gibi salkım yaptı ama ebatları çeriyi geçti bende merak ediyorum nasıl olucak. Fasulye Sırık olmadı geçen senelerde. 45günlük güzel olmuştu. Bu yıl dikmemiştim. Daha bu hafta benim çocuk pamukta fasulye deneyi yapmıştı. Nasıl olsa kurayacak diyip diktim bahçenin bir köşesine.
|
balkonunuzu kıskandım malesef benim balkon kapalı küçük..tabi marifet balkonda da değil görsel bir shov gibiydi tebrikler ERKAN bey
|
sadece maşallah diyorum ;)
|
Tebrik ederim büyük bir emek var ve karşılığını da alıyosunuz:)
|
elinize sağlık çoktan beri yoksunuz nerelerdesiniz yeni resimleri bekliyoruz.
|
Bayıldım...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025