![]() |
Harika elleriniz dert görmesin.
|
Tebrik ederim. Emeğinize sağlık.
Sardunya hastası olarak, sardunyalarınıza bayıldım |
İnce bir zevkle hazırlanmış bir balkon. Çiçekleriniz de emeğinize kayıtsız kalamamış. ellerinize sağlık.
Fakat benim şaşırdığım şey, sardunyalar. Kazık kök yaptıkları için derin saksıda olması gerektiğini biliyorum. Sizinkiler hem sığ saksıda hem de çoşmuşlar. Bunun mümkün olmadığını sanıyordum. Ben mi yanlış görüyorum acaba, onlar sardunya değil mi yoksa? |
Balkonunuz çok güzel fotoğraflardeki renkler çok hoş
|
Süslü ancak çok şık. Ne güzel küpeler onlar:) Ayrıca çok da rahat gözüküyor. Elinize sağlık mis gibi olmuş...
|
tebrik ederim harika bir balkonunuz var cıvıl cıvıl
|
cok güzel bir balkonunuz var keşkem benimde olsa
|
çok güzel bayıldım
|
Ne kadar zevkli döşenmiş bir balkonunuz var! Şimdiye kadar gördüğüm en güzel 3 balkondan biri diyebilirim rahatlıkla. Bayıldım! Orada oturup kitap okumak ne büyük bir zevktir :) Emeğinize sağlık diyorum başka da birşey diyemiyorum(çünkü nutkum tutuldu)
|
harika bir balkon tebrikler, benim 15 m2 bir terasım var ama henüz üstünü kapatamadım. çok büyük hayallerim var benim de :-))
|
Gerçekten çok beğendim balkonunuzu,ben de böyle yapmak istiyorum ,sizden kopya çekip:o
|
harika bir balkon.nasıl imrendim.offfffffffff bende böyle bir balkon istiyorummmm
|
İnanılmaz güzel bir balkon, çok zevkli bir tasarım ve insanı gelip oturmaya çağırıyor.
Güle güle tadını çıkarın. Sevgiler, AltınOrman |
Dilek hn çok güzel bir balkon ellerinize emeklerinize sağlık hava kararırken çok güzel kahve içilir güzellikleri seyrederek
|
harika bi balkon,sabah güneşiyle orada oturup derin derin nefes almak insanı ne güzel gençleştirir :)
|
Çok hoş ve şık bir ortam olmuş. Tebrikler..
|
Sevgili Dilak Hanım,
Arkadaşlar benim yazabileceğim herşeyi yazmışlar sapolsunlar. Tek cümle ile '' minik bir cennet köşesi'' yaratmışsınız. Size keyifli ve mutlu günler ilerim bu şirin köşenizde Saygılar Asu |
Morun bir balkona bu kadar yakıştığını sizde farkettim.(tabi çiçeklerinizle beraber) Gerçekten zevklisiniz.Tebrik ederim
|
küçük gözüküyor ama bir o kadar da ferah duruyor...bayıldım renklere, dekorasyonuna...tebrikler.
|
Çok ferah huzur veriyor tebrikler.
|
balkonun çok hoş :)
|
Ben de beğendim ama ev sahibi yok.Ne yapalım başka komşuya gidelim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025