![]() |
Sayın bahtiyar02 maşallaah maşallah sizin bir de balkon tarlalarınız varmış ve ben şimdiye kadar görmemişim.
Maşallah ne kadar güzel yok yok, herşey yemyeşil bir balkon tarlaları başarmışsınız. Evet bunun adı kesinlikle sevmek; ellerinize, emeklerinize, gönlünüze sağlık. Bahçenizden daha çok balkonunuza bayıldım. |
Alıntı:
Tüm iyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür eder saygılar sunarım. |
21.11.2015 Balkonum
5 Eklenti(ler)
Adana da 15 gün kalıp döndüğümde balkonum gözüme bir başka göründü;)
|
5 Eklenti(ler)
Misket limon, Kamkatlarım Mandalina türlerim, Henüz olgunlaşmamış Mayıs portakalım hepsi ayrı bir güzellikte ve tatta. Bu yıl sevgili Tufan Hocam'dan hediye aldığım solucan gübresini kullandım. Gelişmeleri gayet güzel yapraklarda sararma veya dökülme olmadı. Misket limonum saksı değişimi sonucunda toparlanmaya çalışıyor.;)
|
3 Eklenti(ler)
Son resimdeki İri kamkat türü Adana'dan alıp getirdim.
Bunlarda son resimler umarım tüm Dostlarımın aynı zevkleri tatmaları. Apartmanda yaşasakta içimizdeki doğa sevgisini istenirse bir şekilde ortamımıza yansıta biliriz. Saygılar |
Sayın bahtiyar2 siz balkonda böylesine güzellikler ortaya çıkarmışsınız.Maşallah diyorum ve sizin birde bahçeniz olsaydı neler yapardınız artık düşünemiyorum. Başarılar diliyorum.
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...tm#post1421969 |
Sayın bahtiyar02 maşallah balkonunuza; Adana'dan sonra tüm yeşillik ve güzelliğiyle merhaba demiş size...
Tam bir sera havası... |
Balkon seramda Havai Köklendirme
5 Eklenti(ler)
Mersin Erdemli Fidancılığın bana hediye olarak gönderdiği Kanlı portakala Havai köklendirme yaptım. Sonuç çok güzel.:p
|
Balkon seram
5 Eklenti(ler)
Bağ evi yorgunluğunu evimdeki Balkon seramda bitkilerim ve Kuşlarımla atıyorum.
|
güzelmiş.turunçgiller felan bildiğin ürün serası olmuş. tek kötü yanı sanırım sadece hasat zamanı uğruyorsunuz buralara :)
|
Aksine tüm günüm orda geçiyor kıyamıyorum meyvalarını koparmaya
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025