![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Off,maşallah kediciğe bayıldım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2016
|
Teşekkür ederim biz de çok sevdik kızımızı artık ailemizin prensesi oldu ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
NesliSezgin/Balkon
Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba ![]() Çiçeksiz olarak aldığım orkideleri kökleri çürük olduğu için budayarak kedi kumu ile doldurduğum saksılara kökleri açık olarak yerleştirdim. Şimdilik iyi durumdalar yeni kökleri de geliyor. Bu şekilde uzun vadede hem kök çürüklüğü hem de enfeksiyon kapmadan yaşarlar diye umuyorum. Umarım yanılmam ![]() Sevgiler.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
NesliSezgin/Balkon
Orkidem |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sayın Nesli Sezgin çiçeklerinizi çok beyendim.Size bir sorum var acaba kedi kumunuz nasıl,kristalmi.Bende almak istiyorum teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
NesliSezgin/Balkon
Alıntı:
Kedi kumu kristal ama dikkat etmek gerekiyor. Çünkü aşırı suyu ememiyor o nedenle kök kısımları çok suya temas etmemeli. Kum zaten marketlerde kolaylıkla bulunuyor. Bu şekilde yeni Kökler gelişiyor ama zahmetli bir yöntem ben denedim çürük Kökler gidince bir süre bu şekilde uyguladım biraz toparlandılar..Saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Fakat ilk denemem tam bir hayal kırıklığı ile sonuçlandı ve tamamen çürüdü. Ve zararlı bir madde sonuç olarak ben şuan bir orkideyi kristal kedi kumunda tutuyorum. Çok kontrol istiyor. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
NesliSezgin/Balkon
Günaydın.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
NesliSezgin/Balkon
İnsan bir şekilde huzurun ucundan yakalayabilmeli..Benim payıma bu güzellikler düştü. Çok şükür.. |
|
|
|
![]() |
|
|