![]() |
|
![]() |
#121 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Alıntı:
![]() Sürprizlere bayılırım.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-09-2015
|
Çok değerli çiçek safran
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Üç safran soğanını üç saksıya dikmiştim. ikisi açtı, üçüncüsü de yakında açar sanırım, tabii memnuniyetle paylaşırım fotoğraflarını. Balkonda yetiştirdiğiniz meyvelerin fotoğraflarını paylaşmanızı ve sayfa açmanızı bekliyorum. Kolay gelsin, balkonlarımız bitkilerle dolup taşsın.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2014
|
Sevgili Jakin hanım bitkilerinize ve mesleğinize hayran oldum, sayfanızı ince bir zerafet ve titizlikle hazırlamışsınız tebrikler, bitkiler nefestir huzur verir,sevinçte üzüntüde bize yoldaş olur.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Güzellik sizin bakışınızda sanırım.. Sevgiler.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2015
|
Sayfanız hayırlı olsun. Safranlara bayıldım en kısa zaman da ben de alacağım inşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
"Crassula Lycopodioides" ya da "Crassula Muscosa" mın bugünkü hali. ![]() Bu da Kasım'da büyüteçle çektiğim fotoğrafı. Çiçekleri daha iyi görünüyor. ![]() Tomurcukları üzerinde kurumuş olarak duruyordu. Birazını topladım, çimlendirmeye çalışıyorum. ![]() Bu güzeli de bana sevgili Aleydi göndermişti.. (Kalp) Düzenleyen Jakin : 20-12-2015 saat 12:05 Neden: Ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Aleydi'nin gönderdiği sardunyalarımın hepsi tomurcuklandı. Solda görülen beyaz açacak, beyaza bayılırım. ![]() Aleydi'ye sevgilerimle.. ![]() (Ben de kalp ikonu istiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Uyap'ın gönderdiği minik alyssum kocaman oldu. ![]() Çiçek bile açtı. Uyap'a sevgi ve teşekkürlerimle. Buralarda olmamasına üzüldüğüm arkadaşlarımdan. Kısa zamanda yeniden aramızda görmek dileğiyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
Örgü şişi sapladığım domates fidelerim bitlenince ilaçlanıp küçük balkona taşındılar. ![]() Çiçek de açtılar ama öylece duruyorlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Çiçekleriniz hala balkondalar Sevgili Jakin ne güzel.Baharlarda ve kışları sıcak iklimde yaşamak istiyorum ![]() Bizim burada hava -1 gün itibariyle ![]() Çok mutlu oldum. Ellerinize sağlık çok güzel büyümüşler Kalp. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Aleydi (Kalp) balkonda gölgedeki termometre 25 derece, içeride ise 28 derece gösteriyor şu an.. ![]() Kışın çok güzel ama yazımız yakıcı oluyor. Şimdiden sardunya ve menekşeleri yaşatabilecek miyim diye kara kara düşünüyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar sevgili Aleydi'nin gönderdiği sukulentlerden bazıları. ![]() Bunlar da yine Aleydi'den gelen, sağ kalan menekşe yaprakları. ![]() Eskişehir'e selam ve sevgileri var. (Kalp) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul'un gönderdiği kaktüslerim. İkisi ikinci katı, biri de üçüncü katı çıktı. ![]() ![]() SDurul'dan gelenlere devam.. Epeyce yükseldi bu güzelim.. ![]() ![]() Saksıyı paylaştığı sempervivum ile birlikte çok canlılar.. ![]() ![]() Bunlar da dört güzellerim.. ![]() ![]() Bu harika gelişen sedum reflexum maalesef unlu bit saldırısı altında.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Uyap'ın gönderdiği yılbaşı kaktüsüm büyüdü, serpildi.. ![]() Tomurcuk bile verdi.. ![]() ![]() Bu sene açacağını beklemiyordum.. ![]() Sürpriz oldu.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Uyap'tan gelen kurdelem kocaman oldu. Çok sevdiğim bir bitkidir.. ![]() ![]() Her gün yapraklarını inceliyorum.. Henüz daha birbirinin aynı formda ve çizgilere sahip iki yaprak bulamadım.. ![]() Üstte de bir dalımız var.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili B e t ü l'ün gönderdiği üç güzellerim.. ![]() ![]() Kocaman oldular.. Miniciktiler, ben onları hep içeride büyüttüm. Çiçeklenmeleri için dışarı almam gerek sanırım, kıyabilirsem.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Erdem 01'in gönderdiği mum çiçeğim çok güzel gelişti.. ![]() ![]() Bu da yine Erdem 01'den gelen Echinopsis Oxygona.. ![]() ![]() Benim balkondakiler uçuk pembe açıyorlar. Belki de başka bir renktir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Orkidem iki yıldan sonra nihayet çiçek sapı çıkarıyor. ![]() ![]() Fotoğraflayabilmek için epeyce bekledim büyümesini. Ancak bu sap biraz eğri çıkıyor, çıksın da umurumda değil, çok bekledim ben onu. Bir de daha düzgün çıkma ihtimali olanı var. Hayırlısı bakalım. ![]() Açabilirse paylaşırım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() 25_26 mı. kafamı taşlara vurma ikonu Biz donuyoruz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili aleydi öğlen saat 12.58 de yazmışım, o saatlerdeki sıcaklık. Soğuğu ben de hiç sevmem, sizlerin adınıza üzüldüm. ![]() Can'ın kulübesi vardır herhalde değil mi? İnan ben hiç sıcaktan şikayet etmezdim bu yaza kadar. Ne zaman ki çiçeklerim ölmeye başladılar, ben de şikayete başladım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
iklime göre bitki yetiştirmek en doğrusu aslında. Dayanamıyoruz hepsinden olsun istiyoruz. Evin hali içler acısı ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok haklısın iklime göre bitki yetiştirmek lazım. Bunu yazıp, çerçeveletip duvarlarımıza asmamız lazım. ![]() Baharı ben de özledim, sevgiler.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
İlk yavrular göründüler... ![]() ![]() ![]() Sabah sabah çığlık atmamak için zor tuttum.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Gözünüz aydın sevgili Jakin, çiçeklerini de görmenizi dilerim. ![]() Bebeklere çok iyi bakmışsınız, hepsi büyümüşler. Menekşe yaprakları tutmadı mı? Unlu bitten nedir bu çektiğimiz? Çok can sıkıcılar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
![]() Siz kulubenin altına dışarıdan(altını içten kaplarsanız can tırmalayarak parçalar), içine de içeriden strafor döşeyebilir siniz. Bu Can'ı kışın soğuktan yazın sıcaktan koruyacaktır. Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Gönderdiğiniz menekşe yaprakları havanın mevsim normallerinin çok üzerinde inanılmaz sıcak olması nedeniyle maalesef bir bir öldüler. ![]() Kısmet değilmiş.. ![]() Unlu bitleri yiyen etobur bitki varsa hemen yetiştirmeye başlayabilirim. ![]() Sevgiler.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Unlu bitleri yiyen etobur fikri hoşuma gitti,benim de süt ağacımın yapraklarında bu gün gördüm,çok canım sıkıldı.Sinek ilacı sıkıp sonra yıkadım,şimdilik diğerlerinden ayırdım.Neden oluyor anlamıyorum.Menekşeleriniz maşallah çok güzel tutmuş.İnşallah çiçekli hallerini de görürüz.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Unlu bitleri gördükçe bebeklerdeki pamukçuk hastalığı geliyor aklıma ![]() Onlar da bizim bebeklerimiz, koruyamayınca çok aciz hissediyoruz. ![]() Bir çeşit mantar sanırım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Süt ağacım oturma odasındaydı,fazla havalandıramadım sanırım.Hepsi ayrı bir bebek,beklentisi farklı,işimiz zor vesselam.Keyifleri iyi olursa da mutluluk veriyorlar tabii. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|