![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgili Samur, Bu sayfanın sahibi bir süredir perişan... Terası ve çiçekleri de maalesef Önce iş-koşturmaca, sonra özel meseleler, değişimler vs derken dağıldık maalesef biraz. Ama toparlanmamız yakın ve ben her ne kadar sitemize girememiş; bu baharda hiç tohum ekememiş, hediye gelen birkaç tür dışında yeni türler edinememiş; doğru düzgün bahar bakımı yapamamış olsam da, birçok değişimi ve güzelliği daha sonra sizlerle paylaşmak üzere görüntülemeye özen gösteriyorum Kaktüsler çiçeklendi; Sayın Sonkez' den gelen sardunyalar, kaktüs vs coştu; birkaç sukulent kaybım olsa da, geneli güneş ve havaların ısınmasıyla iyice keyiflendi; hiç umut etmediğim, kara/dona dayanan petunyam çiçek çiçek, orkideler dinlenmeye geçti (hatta 2 keikili yeni bir prenses katıldı aramıza); daha neler neler... Selluka Prensesimi sorarsanız eğer, kendisinin maşallah keyfi yine yerinde! Bu sabah bana ufak çiçek tomurcuklarını gösteriyordu Haftasonu ona gübre verme sözünü kaptı benden ![]() Anlayacağınız ilk fırsatta aranıza döneceğim inşallah O zamana kadar tüm doğa severler, sevgiyle kalın... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|