![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sevgili lusoari, Sana daha önce bahsettiğim fakat resimleri fotoğraf makinemde kaldığı için paylaşamadığım minik japon gülü dün yine açınca paylaşabilmek için tabletten çektim. Renkler ve görüntü çok oturmuş değil ama yine de bir fikir verebilir. Çıplak dalda yazın iki çiçek vermişti. Şu anda 3. çiçeği ve bitkinin tamamı bu kadar. ) Kökü olduğundan ise ciddi şüphelerim var.Düzenleyen Milla : 07-11-2014 saat 09:55 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu da net değil ama hocam100'den edindiğim safranlarım yüzümü güldürdü. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Traklı'nın hediyesi olan sellukam yeniden atağa geçti. Bu yıl çiçek göremedim ama gövdesi kalınlaşıyor. Kısmetse seneye inşallah. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sellukanın çiçeklerini göremedim ama ben de Sayın h_dogan'ın yolladığı ve ektiğim tohumdan çıkan metrelik börülcenin çiçekleri ile avunuyorum. Kokusu yok ama çok güzeller. Bazen de sarı açıyorlar. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlar da Sayın celalim01'in yolladığı hanım küpesi tohumlarından çimlendirme denemesi yaptığım ve başardığım mevsimsiz bir deneme. Bizim Lily'den ( belalı sultanım ) kaçırmak için havalar da iyi diye balkona koydum ama maalesef soğuk çarptı. Çiçeğini göremedim. Artık baharı bekleyeceğim tekrar ekmek için. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sitenin dışında, kaldırım kenarında, kendi kendine çıkmış çok beğendiğim bir gülhatmi gördüm Biraz tohum topladım ve bir dal da eve getirdim. Bitkiyi 1-2 aya yakındır takip ediyorum hala olanca güzelliği, 2 metrenin üstünde boyuyla, tüm asaletiyle duruyor. Evde de çok uzun bir dönem bizimle güzelliğini paylaştı getirdiğim dalı. Bazen düşünüyorum insanlar neden çok para verdiği bir çiçeğin çok güzel olduğunu düşünür. Bu sokakta kendi kendine yaşama tutunan güzelliği hangi para alabilir. |
|
|
|
![]() |
|
|