![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Yenilebilirlerle devam edeyim.Nane salatalarımızı şenlendirmeye başladı.Kestik sıra daha çok vermeye başladı. Maydonoz biraz seyrek ama yine de kıvama geldi sayılır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Asmam geç gelişiyor ama balkon kuzey ve batı üstelik açık olunca bu bile mucize gibi.İnanılmaz rüzgar alıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
5 Nisanda doğum günü kutlamalarından edindiğim kohleriamı çok seviyordum.İki çiçeğini gördüm miniğimin sonra çok güzel gelişmeye başladı ve iki gün içinde de öldü.Ne olduğunu hiç anlamadım ama çok üzgünüm.Paylaşımda bulunmak isteyen olursa çok mutlu olurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar yurt dışından gelen soğanlardan ektiğim double kırmızı frezyalarım.Söylenene göre yılda iki defa açabiliyormuş.Bunları ekerken denemek için bendeki satış sitelerinden aldığım soğanlardan da ekmiştim.Eşit şartlarda eşit sulama yaptığım halde diğerleri hiç çıkmadı.Birini dün çıkarıp baktım hiç değişim yok.Hala uykudalar sanırım.Bunlardan ise umutluyum inşallah kısa zamanda çiçeklerini görürüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Yer azlığı nedeni ile çilekler kuş kafeslerinde duvarlarda yetişiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
İki senedir uyuyan Madagaskar Jasmin atağa geçti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
sayın Milla sayfanız hayırlı olsun. hepsi çok güzeller.yıldız ve küpelilere bayıldım bende de var fakat daha açmadılar. birde frezyalarım ekeli 3 ay olacak hiç kıpırdama yok nedense.soğanlara baktım sağlam duruyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-05-2015
|
Alıntı:
ben de bu sene ilk defa tohumdan bazı sebzeler ektim, o kadar yavaş gelişiyorlar ki, sormak istedim siz tecrübelisiniz bu konuda. 10 gün önce nane, fesleğen, çeri domates, minik biber, tere, biberiye v.s ektim.. nane, fesleğen ve biber hala çıkmadı, ne zaman çıkacaklar da ne zaman büyüyecekler diye düşünüyorum. 1 ay önce ektiğim maydonoz ve dereotu ise halen yenilecek boya gelmediler. deneme amaçlı küçük bir saksıya ekmiştim çokta azlar kıyamıyorum, seyrediyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nane haricinde yeşillikleri tohumdan ektim. Naneyi dalını köklendirmek sureti ile ektim. Yeşillikler kök aşamasında pek geç büyüyorlar ama hayata bir tutundular mı ondan sonra hem lezzetli hem de görsel şölen başlıyor ![]() Diğer tohumların şimdiye çıkmış olması lazımdı. Bir poşet yardımı ile sera etkisi yapmayı deneyin derim. Benim tohumlarım bu yöntemle genelde 1-2 günde çıkıyor. Şimdiden kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|