![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
yağmur / Balkon, Ev
Çocukluğumdan beri bitkileri severim. Evlendikten sonra da sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek çeşitte bitkiye bakıyordum. Ne olduysa ağaçlar.net ile tanıştıktan sonra oldu ![]() 1- Ortanca, 2 saksı (geçen sene pembe açtı) 2- 7-8 farklı renkte sardunya (normal, sakız, ceylan) 3- Bir kaç farklı renkte küpeli 4- 2'si yaşam savaşı veren 6 adet kaktüs 5- Güler Atlası ![]() 6- Cineraria ya da Sindirella çiçeği 7- Bodrum papatyası 8- Sukulentler (ne yazık ki adlarını hala bilmiyorum) 9- Kalanchoe (kırmızı ve pembe katlı + kalanchoe manginii) 10- Yumrulu Begonya 11- Şeker Begonya 12- Frezya 13- Petunya 14- Sabah sefası 15- Ayn-ı safa 16- Zinnia 17- Gelin teli 18- Karanfil 19- Aloe vera 20- Fittonia 21- Sıklemen 22- Çuha 23- Elwodii 24- Kolyoz ya da Yaprak Güzeli 25- Buz çiçeği 26- Melissa ya da Kolonya çiçeği 27- Kurdele çiçeği 28- Telgraf çiçeği 29- Yelken çiçeği 30- Ruj çiçeği 31- Cezayir menekşesi Artık çiçek almamaya çalışıyorum, yoksa balkonda bu güzelleri izlemek için dolaşabileceğim alan kalmayacak. Çok özel türlere ilgi duymuyorum, o nedenle çiçeklerim hep bilindik ama ben onları çok seviyorum. Umarım sizler de beğenirsiniz. Düzenleyen yağmur : 16-04-2014 saat 09:28 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
gelin teli, küpeli, ortanca, ruj çiçeği, sardunya |
|
|