![]() |
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
yağmur / Balkon, Ev
Çocukluğumdan beri bitkileri severim. Evlendikten sonra da sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek çeşitte bitkiye bakıyordum. Ne olduysa ağaçlar.net ile tanıştıktan sonra oldu Şu an balkonumda kabaca 30 çeşit çiçek var(çoğu çiçeğime sahip olmama vesile olan, tüm ağaçlar.net üyelerine bir kez daha teşekkür ederim). Elimden geldiğince hem çiçeklerimi hem de bakımlarını paylaşacağım. Balkonum yaklaşık 4,5 m2. Buyrun bu da bitkilerimin listesi;1- Ortanca, 2 saksı (geçen sene pembe açtı) 2- 7-8 farklı renkte sardunya (normal, sakız, ceylan) 3- Bir kaç farklı renkte küpeli 4- 2'si yaşam savaşı veren 6 adet kaktüs 5- Güler Atlası ![]() 6- Cineraria ya da Sindirella çiçeği 7- Bodrum papatyası 8- Sukulentler (ne yazık ki adlarını hala bilmiyorum) 9- Kalanchoe (kırmızı ve pembe katlı + kalanchoe manginii) 10- Yumrulu Begonya 11- Şeker Begonya 12- Frezya 13- Petunya 14- Sabah sefası 15- Ayn-ı safa 16- Zinnia 17- Gelin teli 18- Karanfil 19- Aloe vera 20- Fittonia 21- Sıklemen 22- Çuha 23- Elwodii 24- Kolyoz ya da Yaprak Güzeli 25- Buz çiçeği 26- Melissa ya da Kolonya çiçeği 27- Kurdele çiçeği 28- Telgraf çiçeği 29- Yelken çiçeği 30- Ruj çiçeği 31- Cezayir menekşesi Artık çiçek almamaya çalışıyorum, yoksa balkonda bu güzelleri izlemek için dolaşabileceğim alan kalmayacak. Çok özel türlere ilgi duymuyorum, o nedenle çiçeklerim hep bilindik ama ben onları çok seviyorum. Umarım sizler de beğenirsiniz. Düzenleyen yağmur : 16-04-2014 saat 10:28 Neden: ek |
|
|
|
| Etiketler |
| gelin teli, küpeli, ortanca, ruj çiçeği, sardunya |
|
|