![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-09-2013
|
Eylülburak / Balkon
Merhaba... Uzunca bir süre bahçeli ev aradık... Kısmetimizde geniş balkonlu ev varmış...Taşınma telaşı, yerleşme yorgunluğu bitti...Baharın da gelmesiyle dekorasyon sırası balkona geldi ama...Yok...Olmuyor...Doluya koyuyorum almıyor...Boşa koyuyorum dolmuyor... Çim halı mı yaptırsam? Böyle mi bıraksam? Büyük renkli toprak saksılar mı? Dikdörtgen plastik saksılar mı? Marangoza yaptırılacak Ahşap kutu sandık saksılar mı? Doğu ve güneye bakan cam balkon cephe hangi çiçeklere uygun? Mevsimlik mi...Kalıcı mı? Sebzeleri yerleştirsem kapalı balkonda meyveye döner mi? Daha ne sorular dönüyor kafamda anlatamam... Ağaçlar net ailesine yeni katıldım, deneyimlerinizi defalarca okudum, Bahçe ve balkonlarınızı milyon kez gezdim...Adana ve Mersin toplantılarından ganimetlerim olan çiçekleri ektim, tuttular çok şükür...Tohum takas etkinliğinden gelen tohumları toprakla buluşturdum, hızla büyüyorlar... Sizlerin yardımı, bilgi paylaşımı sayesinde epey yol kat ettim...Teşekkürler... Fotoğrafları en kısa sürede yükleyeceğim... |
![]() |
![]() ![]() |
|
|