![]() |
|
![]() |
#511 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Küstüm çiçeğimin büyük olanı rüzgar ve sıcaktan balkonda mahfoldu. Bu saksıdaki gayet keyifli. İçeride tutacağım balkon yasak. Garip garip bakıyor camdan dışarı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Ağaç Dostu
|
Bende kıyamıyorum aslında ama ilk geldiğinde ki hali çok güzeldi.Tekrar o halde olsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum.Kırdığım dallarını çillendirememekten de korkuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Ağaç Dostu
|
Minikimin ilk gülücüğü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Ağaç Dostu
|
..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Ağaç Dostu
|
İşte yaramaz mühendisimiz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün çocuklarımla geziye çıktık.Bir çok resim çektim. ![]() Düzenleyen dağçiçeği : 13-07-2013 saat 21:40 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Ağaç Dostu
|
Canlarım Düzenleyen dağçiçeği : 13-07-2013 saat 21:39 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Ağaç Dostu
|
Birinci resim yabani clematis olsa gerek. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hypoestesin çiçek açması sevindirici olmuş. Galiba ev içinde bakıyorsun. Onun için galiba fazlaca uzamış. Şu an budama yapabilirsin. Ben kavanozlarda köklendiriyorum, defalarca uyguladım; çok kolay kökleniyor. Allah uzun ömürler versin, çoçuklarının üçü de birbirinden güzel ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Angels Sour hypostes için verdiğiniz bilgilere çok teşekkürederim. İçerde olduğu için boyu uzamış demişsin acaba dışarıda mı bakmalıyım. Eğer öyleyse budayıp dışarı çıkartırsam sorun olur mu ? Sayın Adneser ve Angels Sour çocuklarım adına güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Allah tüm çocukları korusun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili dağçiçeği evlatlarına maşallah; Allah'ım bağışlasın inşallah. Sardunyanı çok sevdim yaşasın güzel çiçeğini göstermiş sana. Bu sefer mühendisi gördüm. Fotoğrafladığın taşlara ve manzaraya bayıldım. Taşlardan mutlaka toplamışsınızdır. Ellerine, gönlüne sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürederim Sevgili YeniGine, Mühendisi gördüğünüze sevindim. Resmi çekerken size gösterebilmek için epey uğraştım. ![]() Evet taşlardan biraz topladık çocuklarla . Kaktüslerimin saksılarını süslemek istiyorum. İnanın tüm taşları alıp gelmek istedim. ![]() Dönüş yolunda bir ara toprak toplamayı bile düşündüm ama hazırlıksız gittiğim için toplayamadım. ![]() ![]() Ama sadece taşla dönmedim. Resimler diğer bilgisayarda kaldı daha sonra ekleyeceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Ağaç Dostu
|
![]() Dün çiçekleri sularken baktım sabah sefamın yapraklarını birşeyler yemiş dedim: Yoksa şu mühendis mi araştırdım bir yandan da diyorum ki dağçiçeği doğru dürüst fotoğraflamamış ki göreyim de bulayım. Bugün ortancalara limontuzlu su verdim hemen aklıma sevgili loveforlife geliverdi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Ağaç Dostu
|
Çok haklısınız sevgili YeniGine , sizlerden o kadar bahsediyorum ki çevremdeki komşular , akrabalar sizleri tanıyor neredeyse. Bazıları merak edip siteyi bile gezdi. ![]() Akıllarına bir bitki ya da soru takıldığı zaman senin o bahsettiğin sitede ne yazıyordu diyorlar. Bazen de beni deniyorlar bu bitkinin adı ne çiçeği açıyor mu diye ? ![]() Mühendisin resmini çekmeye çalışırken sizin görmeniz benim için önemliydi. Sonuçta sizin de başınıza gelebilirdi. O kadar da küçük ki hırs yaptım . İlla size göstermeliyim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Angels Sour verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Uzayıp gidince hypostes çok tuhaf görünüyordu gözüme. Birde mühendis tırtıl saldırısı olup yapraklarını budamam gerekince iyice tuhaf oldu. Sayenizde düzelecek inşallah tekrar sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sağol, mühendisi de gördüm!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah maşallah ![]() Düzenleyen dağçiçeği : 14-07-2013 saat 08:31 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hiçbir şeyden çekmedik, tırtıllardan çektiğimiz kadar! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Ağaç Dostu
|
Çok yaşayın Sevgili Loveforlife ![]() Kızgın olduğunuz tırtılı bile bu kadar sevecen halde anlatıyorsunuz. Sevgi dolu bir insansınız. ![]() ![]() Sizdekilerde mi mühendis yoksa ? ![]() Hypostesin yapraklarını da koparttım attım , yavrular vardır belki diye. Maalesef çiçeklerde bizde bu yıl tırtıllardan çok sıkıntı yaşıyoruz. Sağlık olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Ağaç Dostu
|
Böğürtlenler olmaya başlamış .Çocuklar böğürtlen ziyafeti çekti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Ağaç Dostu
|
Sadece taşla dönmedim demiştim ya işte bunlarda yolda görüp hazineme eklenen nadide parçalar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Ağaç Dostu
|
Doğadan birkaç resim daha |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Ağaç Dostu
|
Yolda komşunun keçisine rastladık .Çocuklardan kaçmaya çalışırken ipinden kurtulup kaçmaya başladı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sayın Sonkez. Rabbim anne babaya evlat acısını evlatlara da anababa acısını yaşatmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her boyda tırtılımız mevcut. Eğitim seviyelerine gelince... Mühendisler mi, doktorlar mı bilmiyorum ama gurmelikte yüksek lisans yapmış benimkiler... En güzel çiçekleri yeme konusunda çok seçiçiler! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Bence siz onları korkutun ![]() ![]() Dahada olmazsa canım arkadaşım Cymbelina'nın taktiğini uygularız.(terlikle ya da kürekle kafasına gözüne vurarak etkisiz hale getirme taktiği) ki beeen bu taktiği hiiiç tavsiye etmiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|