![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
sn dağ çiçeği ben onun mavi çiçeklisini görmedim kimbilir belkide aynıdır ![]() sn clmbelina o oyunlardan bende az oynamadım. ![]() teyze konusuna gelirsek konu geçmiş olsuna gitmek olsun olmasın ben bunu az yapmadım kırşehirin ilçesinde yaşadığımdan buraya çiçek az geliyor çiçekçilerdeki fiyatlar ise dudak uçuklatıyo kapış kapış yaparken olur böle şeylar canımmm....... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Biz o zaman bir çiçek alıp asıl o teyzeye mi geçmiş olsuna gitsek acaba? Yani 3 ayda Street fighter kıvamına geldiğinize göre, yakın zamanda da o küçük ilçenin sokaklarında sizden bir GTA'daki adamın performansını göreceğiz demektir, hani kaldırımda gidenleri dövebilme, parasını, arabasını alabilme şansı var onun, siz de o hesap teyzelere ve çiçekçilere saldırma - demeyelim de nazikçe çiçekleri gasp etme...neyse daha fazlasını söylemeye dilim varmıyor![]() Bu seviyeye erişebilirsiniz bir bitki delisi olarak, var o potansiyel sizde. O halde şu aralar durgun da olsa, bir ara şu başlığa uğrarsınız: http://www.agaclar.net/forum/uyeler-...r/8436-176.htm diyerekten bu bahsi de burada kapatayım ben ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|