![]() |
|
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Hoşgeldiniz hayırlı olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sevgili Angels Sour harika ganimetlerle dönmüşsünüz. Ama o bıcırık yok mu. ![]() Kaybettiğiniz çiçekler için üzülmeye değmez. Nasip olur mutlaka, bir gün yollarınız çakışacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senin için de, kendim için de bolbol öptüm kızımı ![]() ![]() Rex begonyanın yedeği vardı ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
|
![]() Ev yapımı ilaçlar unlu bite fayda etmedi maalesef. ![]() Kırmızı örümcekler de hala mevcut. ![]() 1 litre suya 1,5 çay kaşığı NeemAzal koyup çiçekleri ilaçladım bugün. İkinci ilaçlama 10-15 gün sonra; yumurtadan çıkacak akarlar için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili Angels Sour, çok güzel çiçekleriniz var, hepsi çok sağlıklılar, ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
|
Balkon gittikçe kalabalıklaşıyor ne güzel. Birde şu böcekler , örümcekler rahat bıraksa neler yaparız da ..... İnşallah en kısa zamanda atlatırsın. Yeni çiçeklerinde çok güzelmiş. Geldiklerinde mi böcekliymişler yoksa sendeki çiçeklerden mi geçti? Alırken çiçekleri çok dikkatli almak gerekiyor. Ben bunu geçen yıl güzelliğine vurulup hiç dikkat etmeden aldığım küpeli de öğrendim. Meğer üzerinde beyaz sinek varmış. Fazla dayanmayıp ölmesi yanında diğer çiçeklerime de bulaştırmasıyla iki kat üzüntü olmuştu bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Beğeniniz için teşekkür ederim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yeni çiçeklerimi eşim pazardan almış. Çiçeklerine aldanmış galiba. ![]() Örümcekleri görmemiş ![]() Çiçekleri alırken kontrol ederim aslında. Alırken böcek, sinek herhangi bir zararlı olmuyor. Birkaç hafta sonra çıkmaya başlıyorlar. Böcek yumurtalarını göremiyoruz maalesef. Yeni çiçekleri bir müddet diğerlerinden uzak tutmalı galiba. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
Oluyor böyle ufak tefek dikkatsizlikler. Çiçekleri görünce gözümüzü başka bir şey görmüyor ki. En azından benim öyle oluyor ![]() ![]() Ama senin de dediğin gibi satıldığı yerde arada ilaç sıktıkları için görünürde olmasa da tam olarak böcekten kurtulamamış bitkilerde oluyor. Yavrular bizim eve geldiğinde yumurtadan çıkıyor. ![]() Dikkatli almakta fayda var ama gözümüzü çiçek bürümese.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
|
İnsanın gözünü ot, yaprak bürümesin ![]() Bir hafta boyunca; mercan çiçeklerini, ünlü ressamların tablolarını anlamaya çalışan insanlar gibi seyrettim durdum ![]() Eve dönmeden son gece, artık zamanıdır deyip; mercanları yanında aldım soluğu. Bir metreyi aşmış dalları kaldırıp; gece gece girdim altına ![]() Karanlıkta birşey gözükmüyor; el yordamıyla, "bu ot" "bu mercan" "bu da ne?" deyip, kopardıklarımı attım çantama ![]() Odaya çıkınca çıkardım çiçekleri çantadan, davetsiz misafirlerim de varmış. Minik minik salyangozlar... Mercanların tutup, tutmayacağı zamana kalmış... Sevgili Cymbelina'ya selamlar, özledik... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yukarıdaki mesajı okuyunca epeyce bir güldükten sonra demek yalnız değilmişim dedim. Benzetmeniz çok hoşuma gitti. Yaptığımızın hiç bu tarafından bakmamıştım. ![]() Düzenleyen Sevgi : 31-07-2013 saat 17:10 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Sizin kız küsmüş benim kız olsa makineyi elimden alırdı. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Balkonda resim çekerken, bazen kızım da resim çekiyor. Sizin kızınızın resimleri gibi; parmak damgalı ![]() Ama bu sefer küsmeyi tercih etti ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yalnız değiliz, sitede bizim gibi pekçok arkadaş var ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |