![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2011
|
Alıntı:
Sayın Dilek78 yağmur ve serin de olsa yarın güneş olur..Bahar geldi ya bahar yağmurlarının tadı bir başka.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Çeri domateslerimin yerlerine ekilme zamanı geldi..O yüzden saksıları boşaltıyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar bantam domateslerim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Çeri domateslerimi ekmek için şalgamları da söktüm..:Saksıda şalgam yetiştirme denemem olumsuz sonuçlandı.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Gündüz sefalarımı fideleme zamanı geldi sanırım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Hava çok güzel güneşi gördükçe tohum alıyorum.. Bilmiyorum çıktıktan sonra bu kadar fideyi nereye ekeceğim...Tarla bile alsam 10 dönümden aiağısı bana yetmez.. Gerçeklere dönersek minik balkonumla idare edeceğim.. Tohum alırken bu minik seti gördüm çok hoşuma gitti.. Saksıların toprağını değiştirirken çok işe yarayacaklarına inanıyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bodrum papatyamla şebboyumm..Şebboyumu annem verdi.. Solacak diye çok korktum.. En sonda sarı nergis,sümbül,üzüm sümbülü.. Muhteşem üçlüm.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Selam..İyi akşamlar.Uzun bir zaman dan sonra tekrar burada olmak çok güzel..İlk paylaştığım konu ve fotoğraflara bakınca bayağı bir ilerleme olduğunu fark ettim.Saksıda kabak yetiştirmeyi gülümseyerek seyrettim.Ne güzel ...Bir anı olarak silinmeyen sayfalar..Bu siteyi kuran ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim..Saksının kenarında kendi kendine çıkmış papatyamın resmini yukleyebildim mi acaba.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|