![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2012
|
Alıntı:
Teşekkürler sevgili Olcim.. Korkuda da tereddütlerim var biraz )) ama diğerlerini alıp okumaya çalışacağım.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Anlaştık arkadaşım mutlaka okuyunuz , dediğim gibi bulamadığınızı ben gönderirim ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçenin patatesleri , elma dilimi yapılıp sabah kahvaltısında ikram edildiler : bir daha ki yıla daha fazla yere ekeceğim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yılbaşı çiçeği kuruyacak sanıyordum ki açtı ![]() ![]() Sümbül soğanlarım benden habersiz atağa kalkmışlar , umarım bol çiçekli olur ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın edip45 , Umarım sayfama uğramanıza değmiştir ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
vallahi bizde böyle çiçek merakı olduktan sonra yere tünel kazar toprağı elde ederiz. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Vallahi yaparım , tünel olmasa da olur . ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
İyi akşamlar arkadaşlar , geceniz mutlu bitsin ! GELİN Hani bir sabah beni yolcu edecektin O sebeple gelmiştin de bahçe kapısında Bana bakmak için aniden Kaldırmıştın kafanı havaya , Süründüğüm kokuları çekerken sinene Kapatmıştın gözlerini usulca önümde Bir hışırtıyla irkilmiştin ,gözlerin korkuyla açılşmıştı Halbuki sadece dalımdan düşen tek bir yapraktı Seni o nedenli üzen ... Şöyle bir yaslandın göğsüme Dokundun her bir dalımdan sarkan rengime Uyanıktın da ben mi yanılıyordum ? Sanki sesin de veda hüznü vardı Ya da ben öyle sanıyordum ... Yıllar oldu seni görmeyeli , Taş merdivende sıcaklığını hissetmeyeli Göçüp gidecek misin kuş misali Unutacak mısın oynadığımız tüm oyunları Saklambaçları , tırmanmaları , gelin tacı yapışlarımızı Eminim unutmayacaksın ,biliyorum asla unutamazsın Ben senin taş merdivende ki çocukluk anılarında Gelin telinim gümüş ve parlak renkte olmasam da Ben yine senin o çok sevdiğin gelin tacınım Çocukluk sevincin Hatıraların Huzurun Mutluluğun Kısacası arkadaşım Ben yine SENİM SEN DE BEN ... O.C.B. Düzenleyen olcim : 27-11-2013 saat 11:53 |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
agaclar.net
|
Balkon, bahçe sayfalarınız her türlü yazıyı yazacağınız yerler değildir. Belli bir amaçla açılmış sayfaları kullanmalısınız. 247 nolu mesaj için uygun yer burası olabilir: Edebiyat kahvesi |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunyaları dün içeri aldım . ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
İçeride de olsa , bitki rutinini yaşıyor . Umarım bahara ulaşırlar . ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Günler önce çektiğim bu görüntüleri paylaşmak istedim . Artık bahçem uzunca bir süre böyle olacak . ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Oğlumun keyfi yerinde , kar topundan son anda kurtuldum . ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Kaktüsün çiçeklerini ben de merak ettim şimdi, bekleyip görmek nasip olur inşallah. hepsi de çok güzeller. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın akçabardak , yerinden bile kıpırdatmayacağım saksıyı. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Nihayet 3 ay sonra tomurcuklanma başladı . ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Üzüm sümbülleri hep birden atağa kalktılar .Çok güzel kokuyorlar . ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok hızlı büyüyorlar . ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2012
|
Maşallah çiçekleriniz çok güzel. Emeğinize ve sevginize çok güzel cevap vermişler. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Muda , önerileriniz üzerine yarın sabah bitkilerimle ilgileneceğim. Latince isimlerini ezberlemek bayağı zor geldiğinden kendi dilimizdeki yakıştırmalarını kullanıyorum.(Hepsini birden aklımda tutamıyorum yavaş yavaş öğreniyorum ) Yarın daha detaylı yakın plan görseller eklerim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim . Saygılar. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın kandil13 teşekkürler , ah bir de iklim elverişli olsa ; neler yaparım tahmin bile edemiyorum . ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdi ben o dalı ucundan kessem ve kestiğim parçayı toprağa eksem ; yeni yavru çıkarır mı?Verdiğiniz adreste böyle bir anlatım vardı . ( Hemen okudum ) |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Aynı söylediğiniz gibi yaptım ben de. Ancak biraz fazla kurumasını bekledim. Kestiğiniz kısımlar yeşil mi. Bana sanki kararmış gibi geldi. Eğer tamamen kararmış ise yapacak bir şey kalmıyor. Fazla su özellikle kışın çok çabuk çürütebiliyor. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Kalanşolarımın da son halleri , pencerenin önünde de sarı katlısı var . Onu bunların yanına koymadım , pamuk biti olmuştu , açsın icabına bakacağım o asalakların , bir kaç kez özenle yıkadım-ilaçladım ; yine de yok edemedim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili olcim; maşallah bahçeniz çok güzel. Siz bu çiçek sevgisiyle o bahçeyi kesin doldurursunuz; sonra da bunu nereye diksem, eksem diye düşünür durursunuz... Ve çok güzel soğanlılar almışsınız çiçeklendikleri zaman daha da rengârenk bir sayfa bizi bekliyor olacak inşallah... Zaten ifade etmişsiniz sabırsızım; (Hangimiz sabırlıyız ki zaten) haklısınız tohumlarınızı erken ekmişsiniz onun için bence güneşe ihtiyaçları olduğu için fideler boylarını uzatmışlar. Ellerinize, gönlünüze sağlık... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Günaydın sevgili olcim,283 ve 284 nolu mesajınızdaki menekşeleriniz maşallah çok güzeller.saksı dolusu Allahım bu ne güzelliktir böyle sarılıp öpmek istedim.sevgiler. |
|
|
|
![]() |
|
|