![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
İlk uygulama iç doğu güneşi alan duvarı kampanula köşesi yapmak. Sezon boyunca serin ve havadar. 1-2 saat direk sabah güneşi ve 1-2 saat daha iyi aydınlık ve sonra gölge köşem. Saksılardaki nem kaybı çok yavaş. Yani tam kampanula ortamı ![]() İlk gelişme ise hazır satın aldığım mavişlerim. Sağolsunlar Güler ve Aheste Hanımlardan maviş çeliği almıştım hediye. Ama fidelerin büyümesi çok zaman alacak ve 1-2 sezon saksıyı doldurmakla geçecek. O yüzden aylardır aradığım mavişleri Avrupa çiçekçilik, Gönül hanımdan buldum. 1 beyaz ve 1 mavi edindim. ![]() Arkadaki küçük Gönül Hanım'ın mavişi. Çiçekleri geçti şimdilik, renk olarak biraz daha açıklar. ![]() Bu da beyaz mavişim. Çiçeklenmesi daha yeni başlıyor. Tomurcuk dolu üzeri maşallah ![]() ![]() Bunlarda sarkıcı türlerden poscharskyana ve garganica varyetesi kampanulaların. ![]() ![]() Bu da Aheste hanım'ın mavişi Aheste hanım bunu kurtarabildim tek vallahi ![]() Sanırım bu katmerli beyaz. Sizin çiçeklerden baktığımda ona benzettim. Bu hafta hızlı büyümeye başladı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|