![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
teşekkürler sudenur ablacım senin güzel bakışından ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar bu sabah bu sürprizle karşılaştım miltonia orkidemi böcekler istila etmişti hemen balkona laıp ilaçladım ve akşama kadar balkonda kaldı,akşam aldım içeri yapraklarını sildim böceklerden temizledim,çiçek dalının bağlı olduğu çubuğa baktım boydan boya küf olmuştu,hemen çıkardım ve baktım saksının içinde olan kısımda yine böceklenmeler vardı hemen toprağını boşalttım bir kaba ama toprağı temizdi ama toprakta farklı bir maddeyle karşılaştım,çiçekçilerin dal çiçek için kullandıkları yeşil renkli bir çeşit süngerlerden vardı içinde parçalanmış şekilde onları ayıkladım temizledim neyse bu arada baktım iki kök boşaltmışken böldüm ikiye ve birerde yeni sürgün vermişlerdi ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
akşam içeri aldım ölü böcekleri temizledim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
içindeki yeşil süngerimsi maddeleri seçtim çıkardım olmadı makarna süzgeciyle eledim işte görüntüler ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
ve sonra köklerini dikkatli bir şekilde ayırdım ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
bu sabah bir sürprizle daha karşılaştım hoya lacunosam tomurcuk vermişti ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 25-02-2013 saat 20:17 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Dendrobiumu ayırmıştım yaklaşık 1 buçuk ay önce sonradan bir sürü yeni sürgünler vermeye başladı ve bu sabah birde bu sürgünün altındaki çıkıntıyı gördüm acaba bu dendrobiumun yeni filizinden çıkan köklenme olabilirmi??? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Alıntı:
, bu arada müjde evet o yandan çıkan uzantı da dendrobium filizinin kökü.Efsunlusun bence de maşallah kırkbin kere maşallah ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|