![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
turkankaragoz/Ev-salon
Herkese merhaba, Sayfamızın açılışını evimin en güzel çiçekleri ile yapmak istedim. Oğlum Efe ile başlayalım, ![]() Düzenleyen turkankaragoz : 31-08-2013 saat 14:05 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Oğlum Duman, ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-11-2012
|
Çok güzeller Maşaallah,sevimli kedicikler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Arajman saksım. 4 çeşit halk arasında dua çiçeği olarak bilinen türler. 1 çeşidi sarkan türünden, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapraklarını çok seviyorum. Bulunduğum bölgede her ne kadar nem çok yüksek olsada yaz kış yapraklarına su sıkıyorum. Toprak kurudukça suluyorum. Hepsinden birer saksım vardı eşe dosta dağıtınca hepsi bir saksı kaldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Halk arasında fil kulağı diye adlandırılan çiçeğim. Sn enfur sayesinde edindim. Çok büyük yapraklara sahip bir salon bitkisi, ![]() Benimki daha çok bebiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bu fil kulağı sarmaşık türü. Pazardan yeni satın aldım. Üzerinde 3 yaprağı vardı fakat hızlı çıktı. İkişer ikişer yaprak çıkartıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim sn redfull, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sayın turkankaragoz; Sayfanız hayırlı olsun çiçekleriniz çok güzel devamını bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sn sumeyra47 çiçek sevgisi oldukça paylaşımlar devam edecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirmeye uğraştığım kaktüslerimi unutmuşum kaktüslerin sayfasinda kendileri gazi barış beyin gönderdiği tohumlardan yetişmeye uğraşıyor. Adı Mammillaria prolifera ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Schefflera çiçeklerim. İkinci resimde bardakta olanı önce toprağa diktim fakat ne öldü ne oldu hesabı kök yapmamış şimdi bitki besinli su olan bardakta köklenmekle uğraşıyor. İlk resimdeki çiçeğimi yaklaşık 1 ay önce filiz olarak aldım bardakta köklendirip diktim yeni filiz vermeye uğraşıyor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Stephanotis floribunda (Madagaskar yasemini) kendisi yanlışlıkla hoya diye satın alındı ama iyi ki alınmış böylece çok güzel bir yasemin sahibi olundu. Kuzey batı pencereyi seviyormuş kendisi ne mutlu bize bizim pencereler de öyle. Hemen çelik alındı kendisinden ne olur ne olmaz. Yerini sevdiki hemen patlamaya başladı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Evet malasef o eski duygular ,o eski hatıraların yerini tatil yerleri aldı...Hoyalarınızı güle güle büyütmeniz,bol çiceklerini görmeniz dileğimle saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sn sonkez hep birlikte inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-11-2012
|
Sayfanız hayırlı olsun Sn.turkankaragoz, Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sn kelebek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
sayfan hayırlı olsun Türkan ablacığım, ne kadarda güzel çiçeklerin varmış.. efe ve duman'da bi harika ![]() maşallah. ama seni de merak ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sn hira efe duman adınada teşekkür ederim. O bakış bana değil çatıya gelen kuşlara kuşları takip ederken çekmiştim resmi. Kim bilir belki birgün bende geliveririm bu sayfadan evine!!!!!!!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
o gün neden bugün olmasın ki ![]() ![]() bu arada bizim üyelik tarihimiz ne kadarda yakınmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Ben ilk topraksız tarım için üye olmuştum siteye. Uzun bir süre ilgilenmedim. Aktif olarak aralıktan beri buradayım. O zaman menekşelere sarmıştım fakat ben büyük çiçek seviyorum. Genede var birkaç saksı menekşem kendi ürettiklerim. Anaçları dalgınlıkla fazla sulayınca kaybettim birazda hevesim orada kırıldı. Yeni başladım tekrar çiçek bakmaya. Efe yüzünden çiçeklerimi kaybedince ve edinmeye çalışıp her sabah saksıları yerde bulunca vazgeçmiştim. Şimdi yaşlandı artık bulaşmıyor. Bende tekrar başladım. Çiçeklerimide ya tohumdan ya çelikten kendim yetiştireyim istedim. Yani en başından. Güzel keyifli gidiyor şimdilik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Turkankaragoz, En başta Duman ve Efe'ye, sonra da bitkilerinize hayran oldum. Pisicanlar, özellikle küçükken evdeki çiçeklerle oynamaya bayılıyorlar. Ben de Fincan Hanım ile geçen kışı çok zor geçirmiştim. Kızdığımı bile bile, özellikle gözümün içine baka baka saksılarla uğraşıp duruyordu. Zavallı kaktüslerimin kaç kere tepetaklak geldiğinin haddi hesabı yok. Şimdi bir de Mercan katıldı. birbirlerini kovalarlarken ev içindeki saksıları düşürmeye başladılar yine. Bir de Fincan'ın toprak torbalarını didikleme huyu var ki, kaç kez çarşıdan alıp getirdiğim toprak torbalarını bütün balkona yaydı... Neyse, çok konuştum galiba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili turkankaragoz, sayfanız hayırlı olsun, bitkileriniz bol olsun. Hepsi de çok sağlıklı ve güzeller, tabi ki Duman ve Efe de çok sevimliler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sn akçabardak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sayfanız hayırlı olsun sevgili turkankaragoz, çiçekleriniz çok sağlıklı görünüyor maşallah, Efe ile Dumana bayıldım ikisi de çok şeker. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sn aheste. Sizler beğendikçe daha da mutlu oluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sayfanız çok güzel sabah sabah içim açıldı valla. Güle güle büyütün çiçeklerinizi ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
![]() Çok teşekkür ederim sn evdeçiçek. Beğeniniz beni çok mutlu etti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sn sevgi. Tohumdan kaktüse gelince tamamen acemi şansı. Şunun şurasında 6 aydır kaktüs sahibiyim. Daha öncede hiç bakmadım. Sitemiz bilgi konusunda çok güçlü. İlgili sayfada bulunan bilgilerle başarılı oldu üretim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|