![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2012
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Üstteki elma ağacıymış sanırım babannem öyle söyledi ,bir çam ağacının köklerinin arasından söküp getirdim.Bonsai yapmak istiyorum,fakat daha bonsai konusunda oldukça yetersizken birde yosun sevdam başladı burda okuduğum bir teknikle eve getirdiğim yosun parçalarını yoğurtla mikserden geçirdim karışımı istediniz yüzeye sürün yazıyordu ,bende sürdüm,bi yanlışlık olmalı ki sürdüğüm karışım kuruyup duruyor ve kötü kokuyor,hiçbir belirti yok hala kahverengi bir şekilde ağaçlarımın dibinde duruyor Ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevineceğim,şimdiden teşekkür ederim...1- ![]() 2- ![]() Fıstık çamım buda diğeri gibi kurumaz umarım |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Hala bi değişim yok yosunlarda,nemli ortam mı hazırlamalıyım yardımcı olabilecek var mi?:o |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlarda menekşelerimiz ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Buysa içlerinde en sevdiğim ![]() Ve salondaki menekşelerin genel görünüşü ![]() Sizlerdeb bir ricam olacak,bardak menekşesi gördüm sitede araştırma yaparken,nerden edinebilirim ?Çok güzeller ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Katsura ağacım çimlenmiiiiiiiş ![]() ![]() Yedikten sonra diktiğim karpuz çekirdeğim..... ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|