agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni130Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-05-2012, 13:49   #1
Ağaçsever

Oguzzz's Avatar

Giriş Tarihi: 23-04-2012
Serkan Bey selamlar,

Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Çileklerin, domates ve salatalıkların olduğu bölüm, duvara parke monte ederek yapıldı. Toprak ile duvar arasında naylon tabaka var. Ancak zaten parkelerin su ile arası çok iyi olmadığı için, yaz sonunda muhtemelen dağıtıp, daha düzgün bir malzeme ile yaparım diye düşünüyorum...

Oguzzz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-05-2012, 14:14   #2
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Oguzzz Mesajı Göster
Serkan Bey selamlar,

Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Çileklerin, domates ve salatalıkların olduğu bölüm, duvara parke monte ederek yapıldı. Toprak ile duvar arasında naylon tabaka var. Ancak zaten parkelerin su ile arası çok iyi olmadığı için, yaz sonunda muhtemelen dağıtıp, daha düzgün bir malzeme ile yaparım diye düşünüyorum...
Bir fikir vermemi isterseniz çatı olukları var ben gecen sene onlardan yaptım altlarını deldim bir kaç yerinden kenarlarını kapadım. Şuanda birinde kaktüslerim diğerinde kekiklerim ve bir diğerinde geçen sene biber yetiştirdim. bence hemen değiştirin duvarınıza yazık. sevgiler.

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-05-2012, 15:46   #3
Ağaçsever

Oguzzz's Avatar

Giriş Tarihi: 23-04-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul Mesajı Göster
Bir fikir vermemi isterseniz çatı olukları var ben gecen sene onlardan yaptım altlarını deldim bir kaç yerinden kenarlarını kapadım. Şuanda birinde kaktüslerim diğerinde kekiklerim ve bir diğerinde geçen sene biber yetiştirdim. bence hemen değiştirin duvarınıza yazık. sevgiler.
Serkan Bey,

İlginiz ve verdiğini bilgi için teşekkür ederim.

Benim de aklıma ilk gelen benzer su olukları kullanmaktı, ama maalesef duvar ustası acemiliğini bizim evde attığı için duvarın elle tutulur düzgün bir üst yüzeyi yok. O nedenle bu şekilde bir çıkar yol buldum.

Yine de tavsiyenizi dinleyeceğimden emin olabillirsiniz. Belki yaz sonunu beklemeden söküp, duvara su temasını engelleyecek başka bir sisteme geçerim. Açıkçası şu anda aklımda gazbeton ile yüzeyi düzeltip, fuga ile sızdırmazlık sağlamak şeklinde bir fikir var.

Ama öncelikle şu yağmurların bir durması lazım

Oguzzz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025