agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni1531Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-09-2012, 03:06   #1
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Tatillerin her zaman dönüş kısmı berbattır.Komşuya emanet edersiniz;size mahcup olmamak adına her gün bitkilerinizi suya boğar,kötü bir niyeti yoktur aslında,sadece siz tatilden dönene kadar emaneti korumaktır derdi tasası.
'' Canım pahasına korudum,gözettim,her biriyle tek tek ilgilendim,sularını eksik etmedim '' derdinde olan komşunun da psikolojik savunmalarının bir önemi yoktur sizin için,o an bağırıp çığlık atmak istersiniz,o an komşunuzu boğmak bile isteyebirlirsiniz.Ama yapacak birşeyiniz yoktur olan olmuştur.Belki herşeye yeniden başlamak zorun da bile kalabilirsiniz

Canan beğendi.
berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-09-2012, 12:04   #2
Ağaç Dostu

Canan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin Mesajı Göster
Tatillerin her zaman dönüş kısmı berbattır.Komşuya emanet edersiniz;size mahcup olmamak adına her gün bitkilerinizi suya boğar,kötü bir niyeti yoktur aslında,sadece siz tatilden dönene kadar emaneti korumaktır derdi tasası.
'' Canım pahasına korudum,gözettim,her biriyle tek tek ilgilendim,sularını eksik etmedim '' derdinde olan komşunun da psikolojik savunmalarının bir önemi yoktur sizin için,o an bağırıp çığlık atmak istersiniz,o an komşunuzu boğmak bile isteyebirlirsiniz.Ama yapacak birşeyiniz yoktur olan olmuştur.Belki herşeye yeniden başlamak zorun da bile kalabilirsiniz
Çok güzel bir anlatım Ben eski yardımcıma emanet ettim giderken, yardımcım dediğime bakmayın, evin kızı artık. Ortalıktan toz oldu, hala görünmüyor bana
Niyet önemli, kızmadım...

berçin beğendi.
Canan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025