![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sayın kartal124, özenle düzenlediğiniz terasınızı büyük bir keyifle inceledim.. imrendim. Sağlıkla büyütün bahçenizi. ![]() Doğada ki tüm canlılar gibi bitkilerinde şanslı olanları olduğunu düşündüm Allah katında. Siz yeşil tutkunlarının ellerinde büyütüldükleri için iki sıfır galip atılmışlar hayata. Saygılar.. Not: Gözüm gibi baktığım halde benim kaktüslerim hiç çiçeklenmiyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sayın Kartal'ın gülleri, dergilere kapak olacak şahanelikte. Çiçekleri kadar yaprakları da sağlıklı ve pırıl pırıl, elinize emeğine sağlık. Kocaman bir maaşallah. ![]() Sevgili YeniGine, fotoğraf çekmediniz mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
![]() Sonra sırf dal kalmış açmayan minyatür güllerim, onları nerede fotoğraflayabilirim? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Alıntı:
1-Minyatür gülünüzü 5-6 Lt.lik bir saksıya alın, yarı gölge bir yerde ve mutlaka dış mekanda bulundurun, 3-4 günde bir sulayın, yapraklara su değdirmemeye dikkat edin, ayrıca örneğin çiçekcoşturan'ın gül besininden 1,5-2 ayda bir azar azar verin dökülen yapraklar yeniden çıkar ve sizinki de açmaya başlar.Bu arada aşırı sıcaklarda direkt güneş ışığından koruyun, hava normale döndüğünde mutlaka bol güneşli bir yerde dursun. 2-Ayda bir Topas'la külleme vs. için ilaçlayın, bit vs. gördüğünüzde uygun bir insektisitle ilaçlayın(Ama sabah veya akşam serinliğinde olsun) 3-Geçen çiçekleri çiçekten aşağıya doğru inip ilk 5.li yaprak sapının üstünden kesin. Selamlarımla. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|