![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Sümbüllerim... Bir de kokularını paylaşabilsem sizlerle...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Diğerleri...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Orkidelerim...
Hepsi çiçek sapı vermiş durumda ve baloncuklar büyüyor ![]() Ama birinin balonlar büyümeden açma gibi bir isteği var acep nedendir ![]() ![]() Bu kuzucum küçücük ama ısrarlar büyüttü 2 baloncuk umarım açar ne renk çok merak ediyorum... ![]() Aceleci bu işte... ![]() ![]() ![]() Bu çiçeğin geometrisine bayılıyorum yahu... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Kendimi bu yaprakları ekmekten alıkoyamıyorum, tutma yüzdesi %90 yakında evin heryeri menekşe olacak ![]() ![]() Hoyalarım yerlerini çok sevdi kendileri İngiliz devrişmesi, tam mutfakta ocağın üstündeler... ![]() ![]() Veee lilyumum kafayı çıkarmaya karar verdi, hadi hayırlısı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Hasta olmasam vakit bulamıyorum bu aralar ![]() Galiba grip oluyorum acayip baş ağrısı var ve güzellerim her zamanki gibi bana ilaç gibi geliyor. Sizlerle de paylaşmak istedim ... nasıl güzel kokuyorlar... bir de uzun ömürlü olsalar ah... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Veeee sarı laleler aldım çiçek pazarından ![]() Tabi ben bahouse'da almıştım ![]() Bunlar kokuyor biliyor musunuz bana süpriz oldu. İlk kez kokan lale görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() beyaz orkidem halaaaa açıyor, son baloncuğunu bekliyoruz... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-08-2013
|
Alıntı:
Keskin mi ne kadar mesafeden kokuları duyuluyor? Aldığınız paket üzerinde kokulu ibaresi var mıydı hatırlıyor musunuz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|