![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Ne güzel teras bu böyle, sevgili emily14 Tek kelimeyle bayıldım. Ellerinize emeklerinize sağlık, dünya güzelleri hepsi. Çok iyi bakıyorsunuz belli. Uzakta olmanın üzüntüsünü en çok böyle durumlarda hissediyorum. Ağaçlar.net üyeleri birbirine yakın şehirlerde, çoğunluğu İstanbul'da. Ben Türkiye'nin öbür ucunda, Avealı olmayan çocuk gibi üzülüp duruyorum. ![]() Düzenleyen Sûz-i Dilârâ : 17-02-2012 saat 19:40 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Sevgili arkadaşlarım, çoook uzun zamandır zaman bulupta sayfama giremedim, gelişmelerden haberdar edemedim sizi... Bugün hem evdeyim hem de güneş sıcak yüzünü gösterince ben de bitkilerim gibi açtım valla... Açtım derken böyle için açıldı anlamında ![]() Şimdi gelişmeleri zevkle paylaşıyorum. Asu seni çok özledim, biliyorum beni göreceksin ama güzel yazıların burda olamayacak, olsun telefonla alırım duygularını Sevgili Sûz-i Dilârâ Van'a sevgiler, artık mesafeler uzun değil, sohbet için herşey mübah veee sevgili Hüzün bekleriz her zaman ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Önce kalonchelerim bu sene beni pek bi mutlu ettiler...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sümbüllerim... Bir de kokularını paylaşabilsem sizlerle...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Diğerleri...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Orkidelerim...
Hepsi çiçek sapı vermiş durumda ve baloncuklar büyüyor ![]() Ama birinin balonlar büyümeden açma gibi bir isteği var acep nedendir ![]() ![]() Bu kuzucum küçücük ama ısrarlar büyüttü 2 baloncuk umarım açar ne renk çok merak ediyorum... ![]() Aceleci bu işte... ![]() ![]() ![]() Bu çiçeğin geometrisine bayılıyorum yahu... ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Kendimi bu yaprakları ekmekten alıkoyamıyorum, tutma yüzdesi %90 yakında evin heryeri menekşe olacak ![]() ![]() Hoyalarım yerlerini çok sevdi kendileri İngiliz devrişmesi, tam mutfakta ocağın üstündeler... ![]() ![]() Veee lilyumum kafayı çıkarmaya karar verdi, hadi hayırlısı ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|