![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Sevgili Emel'cim Senin için aldığım çuhaları görmeni istedim. Mor renklerden bende var demiştin. Onun için farklı renkleri aldım sana. Belki görünce daha çabuk gelirsin ![]() Düzenleyen Manolya_ : 08-03-2012 saat 23:11 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Benim phallerim amanda aman pek bir hareket var... Aman da Maşallahhh hepsine ![]() Bu beyaz üstü pembe çilli ama çilleri küçücük... ![]() Bu sürpriz, bir apartman girişine çöpün içene atılmış orkidenin üstünden almıştım. Ne çıkarsa bahtımıza ![]() ![]() Beyaz kuzum beniiiimmmm... ![]() Bu her zaman en nazlıları... Tek renk koyu pembe açıyor kendileri. Bolcaaa dinlendi, yaprak yaprak üstüne çıkardı. Şimdi bir çiçek sapı getiriyor oldukça kalın. Sanıyorum geç ama koccaaaman çiçeklerini göreceğiz İnşallah ![]() ![]() Sizi seviyorum böcüklerim beniiimmmm... (Size değil orkidelerime dedim ![]() Düzenleyen emily14 : 23-04-2012 saat 13:08 Neden: Yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Alıntı:
Hepsi birbirinden güzel. Senin heyecanın dahada bir güzel. bayılıyorum senin bitkilerinle kullandıgın lisana ![]() Eminim onlarda cok seviyorlarki bu lisanı, karşılıksız bırakmıyorlar seni Resmen coşarak cevap veriyorlar sana. Ellerine sağlık ve 41,5 kere maşallahh |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|