![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Alıntı:
![]() O koltuklar anacımın çeyizinden. 4 tane var, 2 si terasta. Havalar accık ısınsın, kahve kesmez, kahvaltıya beklerim Koltuğun teki senin... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunyalarııımmm... Hem renklerine hem kokularına bayılıyorum... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() bu tatlı şeyi İzmir'den almıştım ama türü bilmiyorum. ![]() Tohumdan yetiştirebildiğim bodur aslanağızı... çiçeklerini görebilmeyi çok istiyorum... ![]() Soğanlılarım toplam 5 saksıda 50 soğan var, karışık. Pıtır pıtır çıkıyorlar ![]() Son hallerini güneşli bir havada çekip ekleyeceğim. Çünkü öyle cimcimeler ki görmeniz lazım... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Terasımın kapalı tarafının bir kısmı. Son hali değil ama. Son halini görünce şaşıracaksınız. Son halini bugun aldı... bittiğinde bakıca ben de şaşırdım çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Bu da çelikten üretim için kullandığım seram ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Orkidelerim... Ailemize son hafta 5 adet daha katıldı. Şimdi yoğun bakımdalar. Yakında sizlerle tanışacaklar ![]() Bu arada orkideler hakkında, özellikle doğal yaşamları hakkında öğrendikçe bazı yenilikler yapıyorum, yakında onları da göreceksiniz efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada kaktüs ve sukullentlerim bu sayfada, http://www.agaclar.net/forum/894326-post2.htm kaktüs ve sukkulent ailemize bugun çoook uzaklar güzeller katıldı. İyiki işe gitmemişim . 33 adet... nasıl mutlu olduğumu tahmin edersiniz. Sabah 08:30'dan akşam 17:45'e kadar onlarla birlikteydim. Vakit nasıl geçti bilmiyorum. Hava karardı haliyle fotoğraf çekemedim. En kısa zamanda http://www.agaclar.net/forum/894326-post2.htmsayfamı güncelleyeceğim. Lilyumlar, fittonia'lar, afrika menekşelerim ve diğerlerinin son halleriyle yakında tekrar burdayııızzzz... ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hem de 33 adet, merakla bekliyorum Emel hanım.... Sipariş mi verdiniz kaktüslerinizi... |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Alıntı:
Samimiyetin ve yumuşak kalbin adeta kelimelerine yansıyor. Havalar ısınınca neler yapacaz nelerr değil mi ![]() Dağlara, ormanlara, kırlara çıkacağız inşallah. Her resim karesi birbirinden güzel, zevkle seyrediyorum güzel bitkilerini/çiçeklerini. Bu işi bayağı ilerletmişsin sen sera durumu falan, ne hoş öyle ![]() Bende benim seranın resmini koyayım senin sayfana. Sen baktıktan sonra sileceğim ![]() selam ve kocaman sevgiler Asu |
|
|
|
|
![]() |
|
|