![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Sevgili emily14, Bu ne güzel bir sürpriz. Sayfan hayırlı olsun. Kovsanda gitmem valla buradan. Artık her gün buradayım ben ![]() Resimlerin birisinde gördüm, terasta koltukta var, orası benim ona göre ![]() Mesajlarından hep izliyordum zaten, bitkilere olan hayranlıgını, sevgini. Yüreğindeki bu sevgi hiç bitmesin. Bitkilerin ve doganın buna çok ihtiyacı var. Sen sevdikçe onlar coşuyor bundan daha güzel ne olabilir değilmi. Sevgi herşeydir. Selam ve sevgiler Asu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Alıntı:
![]() O koltuklar anacımın çeyizinden. 4 tane var, 2 si terasta. Havalar accık ısınsın, kahve kesmez, kahvaltıya beklerim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalarııımmm... Hem renklerine hem kokularına bayılıyorum... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() bu tatlı şeyi İzmir'den almıştım ama türü bilmiyorum. ![]() Tohumdan yetiştirebildiğim bodur aslanağızı... çiçeklerini görebilmeyi çok istiyorum... ![]() Soğanlılarım toplam 5 saksıda 50 soğan var, karışık. Pıtır pıtır çıkıyorlar ![]() Son hallerini güneşli bir havada çekip ekleyeceğim. Çünkü öyle cimcimeler ki görmeniz lazım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Terasımın kapalı tarafının bir kısmı. Son hali değil ama. Son halini görünce şaşıracaksınız. Son halini bugun aldı... bittiğinde bakıca ben de şaşırdım çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Bu da çelikten üretim için kullandığım seram ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Orkidelerim... Ailemize son hafta 5 adet daha katıldı. Şimdi yoğun bakımdalar. Yakında sizlerle tanışacaklar ![]() Bu arada orkideler hakkında, özellikle doğal yaşamları hakkında öğrendikçe bazı yenilikler yapıyorum, yakında onları da göreceksiniz efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada kaktüs ve sukullentlerim bu sayfada, http://www.agaclar.net/forum/894326-post2.htm kaktüs ve sukkulent ailemize bugun çoook uzaklar güzeller katıldı. İyiki işe gitmemişim ![]() sayfamı güncelleyeceğim. Lilyumlar, fittonia'lar, afrika menekşelerim ve diğerlerinin son halleriyle yakında tekrar burdayııızzzz... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Alıntı:
Samimiyetin ve yumuşak kalbin adeta kelimelerine yansıyor. Havalar ısınınca neler yapacaz nelerr değil mi ![]() Dağlara, ormanlara, kırlara çıkacağız inşallah. Her resim karesi birbirinden güzel, zevkle seyrediyorum güzel bitkilerini/çiçeklerini. Bu işi bayağı ilerletmişsin sen sera durumu falan, ne hoş öyle ![]() Bende benim seranın resmini koyayım senin sayfana. Sen baktıktan sonra sileceğim ![]() selam ve kocaman sevgiler Asu |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|