![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-07-2010
|
hep büyükleremi birazda cocuklar eylensin. Satonun bahcesindeyiz yine, masal kahramanlarinin minyatür evleri ilk resim Hansel ve Gretel in pasta evi...daha dikkatli bakarsaniz pecereden cadininda bakiyor oldugunu görürsünüz..ve digerleri... Düzenleyen madre : 09-01-2011 saat 01:48 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
|
Ali baba ve 40 haramiler.Sindbad,en son resim almanlarin bahcelerini süsledigi zwerge dedikleri bahce cücesi..hemen herkes bu cücelerle bahcesini süsler ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
ve Rapunzelin yasadigi kule..icinide gezdik ama fotgraf makinamin sarji yetmedigi icin daha bir cok cekilesi yerleri cekemedim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
cep telefonu ile cektigim icin biraz bulanik fotograflar.Satonun icinden bir kac resim. tavanlar tamamiyle elle cizilmis resimler var.ve muhtesem heykeller vardi. Düzenleyen madre : 04-05-2011 saat 13:38 Neden: yazim hatasi |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Madre; ne güzel fotoğraflar bunlar. Hayran kaldım. Yakında kabak delisi olup çıkacağım. O renk renk , şekil şekil kabakları görünce deliye döndüm. İçimden; ah tutmayın beni! şunlardan birkaç çeşit alayım diye bağırmak geldi. Yaşadığınız kentin güzelliklerini bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Devamını bekliyoruz. |
|
|
|
![]() |
|
|