![]() |
|
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-02-2010
|
Gülşen Hanım bahar hediyenizi almışsınız ![]() Sıra hoyalarınızda ![]() Düzenleyen yıldıztozu : 23-03-2011 saat 19:52 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
sevgili gülşen hanım benim açelyalarımın yaprakları dökülüyor bu sene ilk defa yetiştiriyorum nedendir acaba yardımcı olursanız sevinirim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
Burak Bey, açelya biraz nazlı bir çiçek şiddetli rüzgarlardan morumak gerekiyor ayrıca suyunada çok dikkat etmeli toprak kurutulmamalı suyu çok seviyor ben devamlı nemli bırakıyorum kovaya daldırarak suluyorum az da olsa benım açelyalarımda da yaprak dökülmesi var açelya başlığını okursanız orda detaylı bilgiler bulabilirsiniz ben o konudaki deneyimli arkadaşların bilgilerinin çok faydasını gördüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Gülşen Hn. Merhaba 88 nolu mesajda yer alan çiçeklerinizin maaşallah ne kadar canlı ve sağlıklı yaprakları var. Yerlerini ve ailelerini ne kadar sevdikleri belli. Evdeki huzur, mutluluk ve sevgi çiçekleri de etkiler diye düşünürüm. Huzur ve mutluluğunuz çiçekleriniz gibi daim olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-02-2010
|
Çok çok sevindim. resimlerini bekliyorum Gülşen Hanım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Teşekkür ederim beni bilgilendirdiginiz için gülşen hanım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
geçen gün tomurcuklu aldığım datura sonunda açtı ![]() geçen yılki madagaskar yaseminim çiçek açmaya hazırlanıyor, nerdeyse her yerinde çiçek oluşumları mevcut ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
elimdeki hoya çeşitlerine iki çeşit daha eklendi ![]() ![]() sevgili bettycim işte bahsettiğim hoyanın resimleri ![]() adlığım serada gelişigüzel sağa sola özensizce konmuştu toz pas içindeydiler buna rağmen ilk resimdekilerde çiçek sapı vardı eve gelir gelmez yıkanıp temizlendiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Çiçekleriniz çok güzel sıklamenlerinize bayıldım. Fotograflarınızı bizlere paylaştığınız için teşekürler. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Çiçeklerinizle bize şenlik yaşattınız.Paylaşımlarınız için teşekkürler. 107 numaralı mesajdaki ilk ve 3.fotoğraftaki ince yaprakları olan çiçek mum çiçeği mi? ruj çiçeği mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|